Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Художествена изложба вернисаж 26 януари 2024 г

Дами и господа

Сърдечно ви каним на едно незабравимо арт събитие, което ще се проведе на 26 януари 2024 г., петък, от 17:00 ч. Частното откриване се провежда в просторна галерия с площ от 200 м², където най-новите творби на Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) , Адам Лаабс , Виктория Лаабс , Александра Лаабс и избрани артисти, включително Клер Дюбоа , Анна Беата Каниечка, Йоланта Курзела и Беата Филек.

Запознайте се с артистите

По време на събитието ще имате уникалната възможност да Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) Запознайте се лично с Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и инж. Адам Лаабс . Това е чудесна възможност да поговорим за изкуството, вдъхновението и творческия процес.

-> Покана като PDF файл

Изключително гостоприемство

Уверяваме ви, че освен артистични впечатления гостите ги очакват шампанско и изискани закуски, под съпровода на подбрана музика.

Вернисаж с покана -Възможност за водене на допълнителни гости

Като наш ценен гост имате възможност да доведете допълнителни придружители. Моля, уведомете ни за тази нужда предварително, за да можем да се подготвим адекватно за вас и вашите гости.

Искате ли да участвате? 

Напишете ни имейл или съобщение в WhatsApp. Ограничен брой места. Препоръчваме ви да резервирате бързо, за да се присъедините към елитния кръг от любители на изкуството.

Частни изложби

Също така ви информираме, че организираме частни изложби и сме готови да организираме специална, затворена изложба за вашите клиенти. Това е уникален начин за отбелязване на важни бизнес или лични събития. (прочетете повече ->)

  

 

Налични оригинали и репродукции – изкуство за ценители

По време на изложбата ще имате възможност да закупите избрани творби, както под формата на оригинали, рисувани с маслени бои, така и като висококачествени репродукции, отпечатани върху първокласни платна. Препоръчваме ви да резервирате тези изключителни произведения на изкуството преди събитието, за да сте сигурни, че можете да закупите любимите си творби. (прочетете повече ->)

Наградени произведения на изкуството от Милано

Това също е уникална възможност да видите две творби, наградени на арт конкурс в Милано през декември 2023 г. След това тези специални произведения ще бъдат изложени в прочутата художествена галерия Antonio Battaglia в Милано. Каним ви да се запознаете с тези уникални творби, получили международно признание. Прочетете повече ->

Абонирайте се за нашия бюлетин

За да бъдете в крак с предстоящите събития, откривания и ексклузивни срещи, ви каним да се абонирате за нашия бюлетин. Присъединете се към нашата динамично развиваща се арт общност и черпете вдъхновение от всяка среща.

Поръчайте вашия безплатен PDF каталог

Интересувате ли се от нашата колекция от маслени бои и графики? С нашия PDF каталог имате възможност да откриете цялата ни гама от комфорта на собствения си дом. Поръчайте PDF каталог на електронни книги ->