Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Vernissage művészeti kiállítás 2024. január 26

Hölgyeim és Uraim

Szeretettel meghívjuk Önt egy felejthetetlen művészeti eseményre 2024. január 26-án, pénteken 17:00 órakor meg lesz tartva. A privát megnyitó egy tágas, 200 m²-es galériában zajlik, ahol a legújabb által működik Dr. A.S. Magdalena Labs, Adam Laabs és válogatott művészek, köztük Claire Dubois, Anna Beáta Kaniecka és Jolanta Kurzela, bemutatni.

Találkozz a művészekkel

A rendezvény ideje alatt megvan a egyedülálló lehetőség, dr. Találkozzon Magdalena Laabs-szal és ing. Adam Laabs-szal személyesen. Ez egy nagyszerű lehetőség a művészetről, az inspirációról és az alkotási folyamatról való beszélgetésre.

Exkluzív vendégszeretet

Biztosítjuk, hogy a művészi benyomások mellett pezsgő és finom falatok is várják a vendégeket, mindezt válogatott zene kíséretében.

Vernissage meghívóval - Lehetőség további vendégek érkezésére

Mint tisztelt vendégünk, lehetősége van további kísérőket hozni. Kérjük, hogy ezt az igényt előre jelezze felénk, hogy megfelelően felkészülhessünk Önre és vendégeire.

Szeretnél részt venni? 

Írjon nekünk e-mailt vagy üzenetet a WhatsApp-on. Helyek korlátozott számban. Javasoljuk, hogy gyorsan foglaljon, hogy csatlakozzon a művészet szerelmeseinek elit köréhez.

Magánkiállítások

Tájékoztatjuk továbbá, hogy zártkörű kiállítást szervezünk, és készséggel állunk ügyfelei rendelkezésére egy zártkörű kiállítás megszervezésére. Ez egy egyedülálló módja a fontos üzleti vagy személyes események megünneplésének. (további információ ->)

  

 

Rendelkezésre álló eredetik és reprodukciók – művészet ínyenceknek

A kiállítás ideje alatt lehetőség nyílik válogatott alkotások vásárlására, mind olajfestékkel festett eredetiek, mind első osztályú vászonra nyomtatott minőségi reprodukciók formájában. Javasoljuk, hogy foglalja le ezeket a kivételes műalkotásokat az esemény előtt, hogy biztosan megvásárolhassa kedvenc alkotásait. (további információ ->)

Díjnyertes műalkotások Milánóból

Ez egyben egyedülálló lehetőség arra is, hogy 2023 decemberében Milánóban egy művészeti pályázaton díjazott két alkotást is megtekintsünk. Ezeket a különleges alkotásokat azután a híres milánói Antonio Battaglia Művészeti Galériában állítják ki. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ezekkel az egyedülálló, nemzetközi elismerésben részesült alkotásokkal. (további információ ->)

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha szeretne értesülni a közelgő eseményekről, megnyitókról és exkluzív találkozókról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. Csatlakozzon dinamikusan növekvő művészeti közösségünkhöz, és merítsen ihletet minden találkozóból.

Rendelje meg ingyenes PDF katalógusát

Érdekel olajfestmény- és grafikagyűjteményünk? PDF katalógusunkkal lehetősége nyílik arra, hogy saját otthona kényelméből fedezze fel teljes kínálatunkat. ->