Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Vernissasje kunstutstilling 26. januar 2024

Damer og herrer

Vi inviterer hjertelig til et uforglemmelig kunstarrangement fredag 26. januar 2024 kl. 17.00 vil bli holdt. De privat åpning finner sted i et romslig galleri med et areal på 200 m², hvor det siste fungerer av Dr. A.S. Magdalena Labs, Adam Laabs, Victoria Laabs, Alexandra Laabs og utvalgte artister, inkludert Claire Dubois, Anna Beata Kaniecka og JOlanta Kurzela, å få presentert.

Møt artistene

Under arrangementet har du unik mulighet, Dr. Møt Magdalena Laabs og Ing. Adam Laabs personlig. Dette er en fin anledning til å snakke om kunst, inspirasjon og den kreative prosessen.

Eksklusiv gjestfrihet

Vi forsikrer at i tillegg til de kunstneriske inntrykkene venter champagne og utsøkt snacks for gjestene, alt akkompagnert av utvalgt musikk.

Vernissage etter invitasjon - Mulighet for å komme med flere gjester

Som vår verdsatte gjest har du mulighet til å ta med flere ledsagere. Vennligst informer oss om dette behovet på forhånd slik at vi kan forberede deg og dine gjester tilstrekkelig.

Vil du delta? 

Skriv oss en e-post eller en melding på WhatsApp. Begrenset antall plasser. Vi oppfordrer deg til å bestille raskt for å bli med i elitekretsen av kunstelskere.

Private utstillinger

Vi informerer deg også om at vi arrangerer private utstillinger og er klare til å arrangere en spesiell, lukket utstilling for dine kunder. Dette er en unik måte å feire viktige forretnings- eller personlige begivenheter på. (les mer ->)

  

 

Tilgjengelige originaler og reproduksjoner – kunst for kjennere

Under utstillingen vil du få mulighet til å kjøpe utvalgte verk, både i form av originaler malt med oljemaling og som reproduksjoner av høy kvalitet trykt på førsteklasses lerreter. Vi oppfordrer deg til å reservere disse eksepsjonelle kunstverkene i forkant av arrangementet for å sikre at du kan kjøpe favorittverkene dine. (les mer ->)

Prisvinnende kunstverk fra Milano

Dette er også en unik mulighet til å se to verk tildelt i en kunstkonkurranse i Milano i desember 2023. Disse spesielle verkene vil deretter bli stilt ut på det anerkjente Antonio Battaglia kunstgalleri i Milano. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med disse unike verkene som har fått internasjonal anerkjennelse. Les mer ->

Abonner på vårt nyhetsbrev

For å holde deg oppdatert på kommende arrangementer, åpninger og eksklusive møter, inviterer vi deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev. Bli med i vårt dynamisk voksende kunstfellesskap og hent inspirasjon fra hvert møte.

Bestill din gratis PDF-katalog

Er du interessert i vår samling av oljemalerier og grafikk? Med vår PDF-katalog har du muligheten til å oppdage hele utvalget vårt fra ditt eget hjem. Bestill PDF e-bokkatalog ->