Προσθέστε μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας με μοναδική τέχνη: ανακαλύψτε μοντέρνες πρωτότυπες ελαιογραφίες και εκτυπώσεις σε καμβά υψηλής ποιότητας στη Γκαλερί Τέχνης Laabs

Bruna Rocha - καλλιτέχνης από τη Βραζιλία

Η Bruna Rocha είναι μια πολύπλευρη καλλιτέχνης από τη Βραζιλία που έγινε διεθνώς γνωστή ως μοντέλο και χορεύτρια. Στη ζωή της έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και αντλεί έμπνευση από διαφορετικούς πολιτισμούς και εμπειρίες. Στόχος της είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αναζητήσουν βαθύτερο νόημα στη ζωή.

Μετά το τέλος της καριέρας της στη σκηνή, η Bruna αφιερώθηκε στο να εμπνέει τους άλλους να απελευθερωθούν από τις ενοχές και την ντροπή μέσω της γραφής και της ζωγραφικής της. Η τέχνη έγινε μια μορφή θεραπείας για εκείνη. Αρχικά ζωγράφιζε για να αντεπεξέλθει στον πόνο και το τραύμα της. Καθώς άρχισε να δημοσιεύει και να πουλά το έργο της, ανακάλυψε ότι η τέχνη της δεν βοήθησε μόνο αυτήν, αλλά και άλλους.


Στο έργο του Bruna μπορείτε να δείτε τη χρήση διαφορετικών τεχνικών, μέσων και συναισθημάτων. Αυτό αντανακλά τη μοναδική της προσέγγιση στην τέχνη, όπου εστιάζει στην αυθεντικότητα των συναισθημάτων και των συναισθημάτων σε μια δεδομένη στιγμή. Η Bruna βάζει την ψυχή της στα έργα της, κάτι που τα κάνει ζωντανά και εμπνευσμένα.

Οι τεχνικές της ζωγραφικής είναι αποτέλεσμα χρόνων μάθησης, ιδιαίτερα στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ και πιο πρόσφατα στην Ιταλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα τέχνης. Προτιμά το ακρυλικό για τα ζωηρά χρώματα και την εκφραστικότητα του, ενώ στρέφεται στο λάδι για πιο δραματικές δουλειές.

Η Bruna τονίζει ότι ένα αληθινό σπίτι είναι ένα εσωτερικό μέρος και όχι μια φυσική τοποθεσία που μπορεί να αφαιρεθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Πιστεύει ότι η οικογένεια είναι οι άνθρωποι που επιλέγουμε, με την προϋπόθεση ότι κατανοούμε και αποδεχόμαστε τους κοινούς μας ρόλους ως μητέρες, μπαμπάδες, γιοι και κόρες.

Η Bruna συνεργάζεται με την Πινακοθήκη Laabs. Οι πίνακές της διατίθενται προς πώληση και αντιπροσωπεύουν μια μοναδική προσθήκη στη συλλογή έργων τέχνης μας.