Προσθέστε μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας με μοναδική τέχνη: ανακαλύψτε μοντέρνες πρωτότυπες ελαιογραφίες και εκτυπώσεις σε καμβά υψηλής ποιότητας στη Γκαλερί Τέχνης Laabs

Ανταγωνισμός

🏆 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα δημοσιεύσουμε σε αυτή τη σελίδα πληροφορίες σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό Plastics and Art που διοργανώνεται από τις Διεθνείς Εκθέσεις PLASTPOL στο Kielce της Πολωνίας, σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Laabs.

Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης, στην οποία συμμετείχαν 15.000 επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου το 2023. Οι εμπορικές εκθέσεις PLASTPOL είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ανατολική Ευρώπη.

Δρ. Μαγδαλένα Λάαμπς (Dr. Magdalena Laabs) θα είναι η συντονίστρια αυτής της έκθεσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν έργα καλλιτεχνών που σχετίζονται με τη βιομηχανία πλαστικών, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς έργων του Δρ. Μαγδαλένα Λάαμπς (Dr. Magdalena Laabs) , μηχανικός Αδάμ Λάαμπς , και γλυπτά του Tom Dierick.

Σας προσκαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα μας για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τους επερχόμενους διαγωνισμούς ζωγραφικής που διοργανώνονται.