Προσθέστε μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας με μοναδική τέχνη: ανακαλύψτε μοντέρνες πρωτότυπες ελαιογραφίες και εκτυπώσεις σε καμβά υψηλής ποιότητας στη Γκαλερί Τέχνης Laabs

Έκθεση Kielce 21-24 Μαΐου 2024

Αγαπητοί λάτρεις της τέχνης,

Σας προσκαλούμε στη μοναδική έκθεση “Plastics and Art” στο Plastpol 2024 στο Kielce!
21.-24. Mai 2024, Messezentrum Kielce, Zakładowa 1, Stand 130, Halle A

Τα έργα που εκτίθενται περιλαμβάνουν βραβευμένα έργα της Μαγδαλένα Λάαμπς όπως τα «Mysterious Beauty with a Crown of Feathers» και « My Angel» , τα οποία προσελκύουν την προσοχή λόγω της μοναδικότητας και του βάθους τους. Ο πίνακας «Mysterious Beauty with a Crown of Feathers» κέρδισε το Artista d'Europa 2023 και εκτέθηκε στην γκαλερί Antonio Battaglia στο Μιλάνο, ενώ το «My Angel» έλαβε αναγνώριση και παρουσιάστηκε στην γκαλερί Thuillier στο Παρίσι. Αδάμ Λάαμπς θα παρουσιάσει τα έργα του « Πνεύμα Ταχύτητας» και «Δύναμη του Ταύρου στη Σκιά της Ταχύτητας» , τα οποία έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση. Το «Spirit of Speed» κέρδισε το Artista d'Europa 2023 και εκτέθηκε στο Μιλάνο, ενώ το «Strength of the Bull in the Shadow of Speed» βραβεύτηκε στην Κορυφαία Επιλογή Παρίσι 2024 και παρουσιάστηκε στην γκαλερί Thuillier στο Παρίσι. Εκτίθεται επίσης ο πίνακας «Αγγελιοφόρος της Ευτυχίας», ένα από τα τελευταία έργα της Μαγδαλένα Λάαμπς , που λέγεται ότι φέρνει τύχη στην ιδιωτική και επαγγελματική ζωή και έχει επίσης παρουσιαστεί σε ευρωπαϊκές εκθέσεις.

 

Η έκθεση διοργανώνεται από την Laabs Art Gallery σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Kielce. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε πάνω από 70 εξαιρετικούς πίνακες ελαιογραφίας της οικογένειας Laabs > για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που θα εκτεθεί στο περίπτερό μας. Ετοιμάσαμε για εσάς όχι μόνο εντυπωσιακές ελαιογραφίες σε μεγάλες διαστάσεις 160 x 160 cm, αλλά και εκπληκτικά γλυπτά του Tom Dierick από την BEGRA, που συνδυάζουν τις σύγχρονες τεχνολογίες με τις παραδοσιακές χειροτεχνίες.

Επιπλέον, το περίπτερό μας θα είναι ένας χώρος όπου θα μπορείτε να δείτε τα έργα άλλων εξαιρετικών καλλιτεχνών που συνεργάζονται με την Laabs Art Gallery. Μεταξύ αυτών είναι η Anna Beata Kaniecka, η Beata Filek, η Jolanta Kurzela και η Claire Dubois, οι οποίες παρουσιάζουν όμορφα έργα που συγκινούν τις καρδιές και τα συναισθήματα των θεατών.

Συνάντηση με τους καλλιτέχνες
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συζητάμε μαζί σας για την τέχνη, τις εμπνεύσεις μας και τη δημιουργική διαδικασία.

  

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την τέχνη και την καινοτομία!
Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε στο Kielce!

Ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε τα τελευταία μας έργα - που δημιουργήθηκαν από Δρ. Μαγδαλένα Λάαμπς (Dr. Magdalena Laabs) , Ing Αδάμ Λάαμπς , Βικτώρια Λάαμπς και Αλεξάνδρα Λάαμπς .

 

ποιοι είμαστε
Είμαστε μια οικογένεια καλλιτεχνών από την περιοχή του Βερολίνου και μιλάμε πολωνικά, γερμανικά και αγγλικά. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις δημιουργικές μας σκέψεις και διαδικασίες και προσβλέπουμε σε μια ζωντανή ανταλλαγή μαζί σας.

  

  

-> Πρόσκληση ως αρχείο PDF

Ιδιωτικές εκθέσεις

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι διοργανώνουμε ιδιωτικές εκθέσεις και είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε μια ειδική, κλειστή έκθεση για τους πελάτες σας. Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος για να γιορτάσετε σημαντικά επαγγελματικά ή προσωπικά γεγονότα. (διαβάστε περισσότερα ->)

Διαθέσιμα πρωτότυπα και αναπαραγωγές – τέχνη για γνώστες

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε επιλεγμένα έργα, τόσο σε πρωτότυπα ζωγραφισμένα με λαδομπογιές όσο και ως υψηλής ποιότητας αναπαραγωγές τυπωμένες σε καμβάδες πρώτης κατηγορίας. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε κράτηση για αυτά τα εξαιρετικά έργα τέχνης πριν από την εκδήλωση για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας έργα. (διαβάστε περισσότερα ->)

Βραβευμένα έργα τέχνης από το Μιλάνο

Αυτή είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία να δείτε έργα που βραβεύτηκαν σε διαγωνισμό τέχνης στο Μιλάνο τον Δεκέμβριο του 2023. Αυτά τα ειδικά έργα εκτέθηκαν στη συνέχεια στην περίφημη γκαλερί Antonio Battaglia στο Μιλάνο τον Ιανουάριο του 2024. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με αυτά τα μοναδικά έργα που έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση. Διαβάστε περισσότερα ->

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Για να είστε ενημερωμένοι για επερχόμενες εκδηλώσεις, εγκαίνια και αποκλειστικές συναντήσεις, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Γίνετε μέλος της δυναμικά αναπτυσσόμενης κοινότητας τέχνης μας και αντλήστε έμπνευση από κάθε συνάντηση.

Παραγγείλετε τον δωρεάν κατάλογό σας PDF

Σας ενδιαφέρει η συλλογή μας από ελαιογραφίες και γραφικά; Με τον κατάλογό μας PDF έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλη τη γκάμα μας από την άνεση του σπιτιού σας. Παραγγελία καταλόγου ebook PDF ->