Dodajte poseban štih svom domu ili poslovnom prostoru jedinstvenom umjetnošću: otkrijte moderne originalne uljane slike i visokokvalitetne otiske na platnu u našoj Laabs Art Gallery

Likovna izložba 26.01.2024.-03.03.2024

Dame i gospodo

Uoči našeg nadolazećeg Otvorenje krajem siječnja će se održati, želimo vam srdačno dobrodošlicu naša sljedeća velika umjetnička izložba pozvati. Domaćin ove izložbe je 26. siječnja do 3. ožujka 2024 u Umjetnička galerija Laabs će se održati i obećava da će biti još jedan vrhunac u umjetničkom kalendaru. 

Radno vrijeme izložbe:

  • Od ponedjeljka do petka: 10:00 - 15:30
  • Subota: 11:00 - 17:00
  • Nedjelja: 11:00 - 15:00 sati

Uvjereni smo da će otvorenje biti uspješno i nakon toga vam želimo ponuditi još bogatiji izbor umjetnina. Na izložbi će biti predstavljeni radovi autora Magdalena Laabs, Adam Laabs kao i drugi poznati umjetnici kao npr Claire Dubois, Anna Kaniecka i Jolanta Kurzela uključiti.

Posebnosti izložbe:

  • Berlin i okolica: Ljubitelji umjetnosti iz Berlina i okolice posebno su pozvani da dožive ovaj kulturni događaj u Eberswaldeu.
  • Raznolika umjetnička ponuda: Prikazana je široka paleta umjetnina, od ulja na platnu do visokokvalitetnih reprodukcija.
  • Umjetnička djela za kupnju: Ekskluzivan izbor umjetnina dostupan je za prodaju.

Dodatne naglaske:

  • Razgovori s umjetnicima: Iskoristite priliku za razgovor s dr. Magdalena Laabs, ing. Adam Laabs i drugi umjetnici za razgovor.
  • Nagrađeni radovi: Doživite i radove koji su osvojili nagrade na umjetničkom natjecanju u Milanu u prosincu 2023.
  • Privatne izložbe: Informirajte se o mogućnostima organiziranja posebnih događaja za svoje klijente ili privatnih zabava.

Privatne izložbe

Također vas obavještavamo da organiziramo privatne izložbe i spremni smo organizirati posebnu, zatvorenu izložbu za vaše kupce. Ovo je jedinstven način obilježavanja važnih poslovnih ili osobnih događaja. (pročitaj više ->)

Kontakt i rezervacije: Za dodatne informacije i rezervacije kontaktirajte nas na +49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp).

Radujemo se što ćemo vas pozdraviti kako na otvorenju, tako i na našoj sljedećoj izložbi i uvjereni smo da će oba događaja ponuditi nezaboravna iskustva u svijetu umjetnosti.

Lijepi Pozdrav,

dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Umjetnička galerija Laabs

  

 

Dostupni originali i reprodukcije – umjetnost za sladokusce

Tijekom izložbe imat ćete priliku kupiti odabrana djela, kako u obliku originala slikanih uljanim bojama, tako i kao visokokvalitetne reprodukcije otisnute na prvoklasnim platnima. Potičemo vas da rezervirate ova iznimna umjetnička djela unaprijed kako biste bili sigurni da možete kupiti svoja omiljena djela. (pročitaj više ->)

Nagrađivana umjetnička djela iz Milana

Ovo je također jedinstvena prilika za vidjeti dva rada nagrađena na umjetničkom natjecanju u Milanu u prosincu 2023. Ta posebna djela potom se izlažu u poznatoj umjetničkoj galeriji Antonio Battaglia u Milanu. Pozivamo vas da se upoznate s ovim jedinstvenim djelima koja su dobila međunarodno priznanje. (pročitaj više ->)

Pretplatite se na naše obavijesti

Kako biste bili u tijeku s nadolazećim događajima, otvorenjima i ekskluzivnim sastancima, pozivamo vas da se pretplatite na naš newsletter. Pridružite se našoj dinamično rastućoj umjetničkoj zajednici i crpite inspiraciju iz svakog sastanka.

Naručite svoj besplatni PDF katalog

Jeste li zainteresirani za našu zbirku ulja na platnu i grafika? S našim PDF katalogom imate priliku otkriti cijeli naš asortiman iz udobnosti vlastitog doma.