Dodajte poseban štih svom domu ili poslovnom prostoru jedinstvenom umjetnošću: otkrijte moderne originalne uljane slike i visokokvalitetne otiske na platnu u našoj Laabs Art Gallery

Suradnja s Laabs Art Gallery

Suradnja s Laabs Art Gallery

🖼️ Ciljana partnerstva za održivo stjecanje umjetnina

U Laabs Art Gallery težimo dugoročnim i plodonosnim partnerstvima s tvrtkama i organizacijama koje imaju oko za kvalitetu i estetiku. Naš cilj je izgraditi trajne odnose s partnerima koji su zainteresirani za stjecanje više umjetnina u isto vrijeme ili redovito proširivanje svojih kolekcija.

🏢 Vaš partner za ekskluzivne umjetničke kolekcije

Naša stručnost leži u pružanju izvrsnog izbora slika za različita poslovna okruženja. Ponosni smo što naša umjetnička djela krase prostorije renomiranih odvjetničkih društava, izvršnih ureda, liječničkih ordinacija i privatnih klinika u Njemačkoj, Poljskoj, Dubaiju, Švicarskoj i Monaku. Naša ponuda je usmjerena na:

  • Odvjetnički i javnobilježnički uredi: Stvorite atmosferu profesionalnosti i elegancije.
  • Poslovni uredi: Dajte svom poslovnom prostoru dašak luksuza i individualnosti.
  • Medicinske ustanove: Omogućite pacijentima i posjetiteljima umirujuće i estetski ugodno okruženje.
  • Privatni kolekcionari i ljubitelji umjetnosti: Proširite svoju zbirku jedinstvenim i inspirativnim djelima.

👩‍💼 Umjetnička rješenja po mjeri za vaše poslovanje

Shvaćamo da je svaki poslovni odnos jedinstven. Zato nudimo fleksibilna rješenja prilagođena vašim specifičnim potrebama. Od odabira umjetničkih djela do obrade kupnje, uz Vas smo savjetovanjem i podrškom. Naša ponuda seže od jednokratnih događaja do dugoročnih partnerstava. Bilo da vam je potreban jedinstveni privlačan pogled za poseban događaj ili želite izgraditi stalnu zbirku umjetnina koja se stalno obnavlja, mi imamo pravo rješenje za vas.

🎨 Iznajmljivanje umjetnina za događanja, filmove i TV

Uz prodaju i dugogodišnje suradnje, nudimo i uslugu ekskluzivnog najma umjetnina. Ova je usluga idealna za događanja, filmske i televizijske produkcije koje traže poseban estetski dodir. Iznajmljujemo originalne radove i visokokvalitetne reprodukcije otisnute na vrhunskom talijanskom platnu od čistog ili mješavine lana i pamuka.

🥂 Ekskluzivni događaji za vaše poslovne partnere

Također možemo organizirati evente posebno za vas - zatvorene događaje za vaše poslovne partnere, gdje možete voditi razgovore u opuštenoj atmosferi uz čašu šampanjca i tihu glazbu. Imate priliku pozvati svoje dobre kupce ili ljude s kojima biste željeli započeti suradnju.

🔄 Fleksibilni pretplatnički ugovori i redovita razmjena umjetnina

Za poslovne partnere koji se žele kontinuirano okruživati ​​umjetnošću, nudimo fleksibilne pretplatničke ugovore. Savršen za tvrtke koje žele redovito redizajnirati svoje poslovne prostore.

👨‍🎨👩‍🎨 Suradnja s dizajnerima: Izrada umjetničkih djela prema vašim zahtjevima

Uživamo raditi s dizajnerima koji traže umjetnička djela po narudžbi za svoje projekte. U umjetničkoj galeriji Laabs nudimo mogućnost naručivanja umjetničkog djela izrađenog posebno za vaše potrebe.

🖌️ Vaša vizija, naše umjetničko umijeće

Spremni smo zadovoljiti vaše kreativne potrebe s preciznošću izrade i umjetničkom osjetljivošću. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim mogućnostima prilagođenog dizajna.

💬 Kontaktirajte nas za osobni savjet

Želite li saznati više o našim mogućnostima suradnje? Kontaktirajte nas za osobni savjet. Veselimo se što ćemo vas upoznati i zajedno sastaviti impresivnu zbirku umjetnina za vaš prostor.

Veselimo se susretu s vama i uvjeravamo vas da će ovo biti nezaboravno iskustvo u svijetu umjetnosti.

dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Umjetnička galerija Laabs

+49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)

Umjetnička galerija Laabs: gdje se umjetnost susreće s poslom. 

  • Više informacija o našim Ponuđeno dizajnerima i programerima možete pronaći ovdje ->
  • Za odvjetnička društva i druga predstavništva, Kliknite ovdje za više informacija ->
  • Saznajte više o našem Ponude za tvrtke i javne institucije ovdje ->