Dodajte poseban štih svom domu ili poslovnom prostoru jedinstvenom umjetnošću: otkrijte moderne originalne uljane slike i visokokvalitetne otiske na platnu u našoj Laabs Art Gallery

O nama - Laabs Art Gallery

Dobrodošli u Laabs Art Gallery, vašu internetsku trgovinu ekskluzivnih zidnih umjetnina. Specijalizirani smo za ručno slikane uljane i vodene boje, visokokvalitetne umjetničke otiske na platnu i ekskluzivne grafike koje čine luksuzan dodatak vašem domu ili uredu.

Laabs Art Gallery

Naši proizvodi u profesionalnim prostorijama

Naša umjetnička djela već krase brojne izvršne urede, jer menadžeri koji cijene najvišu kvalitetu biraju naše proizvode kako bi uljepšali svoje radno okruženje. Naše slike savršeno se uklapaju u svako profesionalno okruženje, bilo da se radi o hotelu, restoranu, liječničkoj ordinaciji, odvjetničkom uredu ili poslovnom uredu.

Kvaliteta, luksuz i zadovoljstvo kupaca

Kvaliteta naših umjetnina naš je glavni prioritet. Svaki od naših proizvoda kreiran je s najvećom pažnjom i preciznošću kako bi vam ponudio jedinstveno i luksuzno umjetničko iskustvo. Vaše zadovoljstvo naš je glavni prioritet i trudimo se predstaviti ponudu koja je i inspirativna i emocionalno dirljiva.

Garniture za harmoničan ambijent

Također možete kupiti mnoge naše umjetnine u pažljivo sastavljenim setovima koji su međusobno skladno usklađeni. Ne samo da su ovi setovi izvrstan način za dizajn soba u kohezivnom stilu, već također nude izvanrednu vrijednost za novac. Otkrijte naše setove i uvjerite se sami koliko se pojedina djela međusobno usklađuju. Savršeno za sve koji cijene skladnu cjelokupnu sliku, a pritom žele uštedjeti novac.

Pitanje autorskih prava i javna domena

Autorska prava shvaćamo vrlo ozbiljno i poštujemo kreativna prava umjetnika. Stoga u umjetničkoj galeriji Laabs nudimo samo umjetnička djela koja su već na javnom prostoru. Moderna umjetnička djela su naše vlastite kreacije ili licencirane reprodukcije umjetnika s kojima izravno surađujemo i od kojih smo dobili dopuštenje za reprodukciju.

Vaš partner za individualno uređenje interijera

Kao pasionirani slikari, grafičari i dizajneri, mi nismo samo vaša prva luka za vrhunsku umjetnost, već i stručnjaci za moderni dizajn interijera. Radimo zajedno kako bismo stvorili prostore koji nisu samo estetski ugodni, već i izraz vaše osobnosti.

Povijest i specijalizacija tvrtke

Naša tvrtka je prvotno započela kao tvrtka specijalizirana za art terapiju. Umjetnička terapija je oblik psihoterapije koji koristi kreativni proces stvaranja umjetnosti za promicanje fizičkog, mentalnog i emocionalnog blagostanja. Naše su slike izvorno osmišljene kako bi uključile i terapeute i pacijente u proces ozdravljenja i oporavka. Osmišljeni su da pruže emocionalno olakšanje i daju terapijske uvide.

S vremenom smo shvatili da naša stručnost u području umjetnosti i pozitivnog utjecaja slike na ljudski duh može imati i širu primjenu. Zato smo odlučili proširiti svoju djelatnost i stvoriti Laabs Art Gallery. Ovdje sada nudimo raznovrstan raspon umjetnina, od ručno slikanih slika u ulju i akvarelu do visokokvalitetnih umjetničkih printova i ekskluzivnih grafika. Naša ponuda namijenjena je kako pojedincima tako i tvrtkama i ustanovama koje žele uljepšati svoje prostore visokokvalitetnom umjetnošću.

Srdačno vas pozivamo da otkrijete našu raznoliku kolekciju i nadahnete se ljepotom i raznolikošću umjetnosti. Bilo da želite uljepšati svoj dom, praksu ili ured, pronaći ćete savršeno umjetničko djelo u Laabs Art Gallery. Dobrodošli!

Youtube Video Laabs Art Gallery

 Pogledajte YouTube video - Laabs Art Gallery -> 

https://www.youtube.com/watch?v=79EJsQe4IDo