Dodajte poseban štih svom domu ili poslovnom prostoru jedinstvenom umjetnošću: otkrijte moderne originalne uljane slike i visokokvalitetne otiske na platnu u našoj Laabs Art Gallery

Vijesti

🌟 PODRUČJE VIJESTI: Aktualne umjetničke izložbe i događanja 🌟

Dobrodošli na našu stranicu s novostima, vaše mjesto za informacije o izložbama i otvorenjima. Trenutno vas pozivamo da posjetite našu stranicu s pregledom gdje ćete pronaći sve što tražite.

🇮🇹🖼️ Izložba umjetnosti u Milanu, Italija (18.-28. siječnja 2024.), Galerija Antonio Battaglia

Kao pobjednik "Europska nagrada za umjetnike" i sudionici natjecanja"Najbolji izbor 2023" Mi, Magdalena Laabs i Adam Laabs, srdačno vas pozivamo na našu izložbu u galeriji Antonio Battaglia u Milanu. To će se održati od 18. do 28. siječnja 2024. Posebno se veselimo Vašem dolasku 19. i 20. siječnja kako bismo Vas mogli osobno upoznati. Predstavit će se naši radovi “Mysterious Beauty with Feather Crown” i “Spirit of Speed”, kao i ostali radovi odabrani za “Top Selection Milano 2023”. Dodatne informacije i prezentaciju pobjedničkih radova možete pronaći na web stranici galerije Pitturiamo.

Posebno se veselimo vašem posjetu 19. i 20. siječnja, tako da te možemo osobno upoznati.

Vernissage će se održati 18. siječnja 2024. kojima imaju pristup samo osobe s osobnim pozivnicama. Molimo goste koji su primili osobni poziv da nas kontaktiraju telefonom ukoliko imaju bilo kakva pitanja.

Pročitajte više ->

🇩🇪🖼️  Umjetnička izložba u Eberswaldeu, Njemačka (26.01.2024.-03.03.2024.)

U Eberswaldeu predstavljamo Dr. Magdalena Laabs i Inż. Adam Laabs, izbor od 60 naših radova. Izložbu nadopunjuju radovi Anne Beate Kaniecke (Austrija), Jolante Kurzele (Poljska) i Claudea Duboisa (Francuska/Gvajana). Pročitajte više ->

🏆🖼️  Izložba umjetnina u suradnji s TOP WOMAN (06.03.2024.)

Radujte se još jednom uzbudljivom događaju na kojem ćemo predstaviti radove Dr. Magdalena Laabs i Inż. Adam Laabs prisutan. Daljnji detalji bit će objavljeni uskoro.

🇫🇷🖼️  Umjetnička izložba u galeriji u Parizu, Francuska (travanj 2024.)

U travnju će se održati izložba odabranih slika Dr. Magdalena Laabs i Inż. Umjesto njega Adam Laabs. Daljnje informacije slijede uskoro.

🇵🇱🖼️  Sajam Plastpol u Kielceu, Poljska (21.-24. svibnja 2024.)

Pod naslovom “Plastika i umjetnost” predstavljamo radove Dr. Magdalena Laabs i Inż. Adam Laabs također skulpture Toma Diericka. Izložbu organiziraju Sajam Kielce i Dr. Magdalena Laabs je koordinirala. Detalji slijede.

🏆🖼️ TOP WOMAN Gala 2024. (lipanj 2024.)

Ova godišnja svečanost prikazuje radove dr. Magdalena Laabs i Inż. Izlagao je Adam Laabs. Više informacija bit će objavljeno uskoro.

🎉 Informacije o slobodnim mjestima

Napominjemo da je sudjelovanje na našim vernisažima moguće samo uz prethodni osobni poziv. Ovi ekskluzivni događaji nude jedinstvenu priliku da doživite umjetnička djela u intimnom okruženju i razmijenite ideje izravno s umjetnicima. Ukoliko ste zainteresirani prisustvovati jednom od naših otvorenja, slobodno nas kontaktirajte za više informacija i mogućnost dobivanja poziva. Radujemo se što možemo poželjeti dobrodošlicu ljubiteljima umjetnosti i kolekcionarima na ovim posebnim prigodama.

🌐 Posjetite našu sekciju novosti

Pozivamo vas da posjetite odjeljak s vijestima na našoj web stranici gdje ćete pronaći više informacija o ovom i drugim nadolazećim događajima. Ovu stranicu redovito ažuriramo najnovijim informacijama o našim trenutnim i budućim izložbama.

💌 Pretplatite se na newsletter

Također se pretplatite na naš bilten kako biste primali najnovije informacije o izložbama i otvorenjima organiziranim diljem svijeta, kao i najnovijim događanjima u Laabs Art Gallery.

Pretplatite se na naše obavijesti

Primatelji našeg biltena ne samo da dobivaju informacije o izložbama i otvorenjima organiziranim diljem svijeta, već io najnovijim događanjima u Laabs Art Gallery. U našoj galeriji već je u tijeku izložba, a od 1. veljače 2024. predstavljamo novu izložbu koja pokazuje našu stalnu predanost pružanju uvijek novih umjetničkih iskustava.

Ovu stranicu redovito ažuriramo najnovijim informacijama o našim trenutnim i nadolazećim događajima. Kod nas možete saznati više o uzbudljivim umjetnicima i djelima predstavljenim u našoj galeriji.

Provjerite naša "Nova izdanja" da biste bili u tijeku. U međuvremenu, pozivamo vas da istražite našu stranicu s pregledom i našu trenutačnu izložbu kako biste otkrili fascinantan svijet umjetnosti.

Naša stranica s pregledom nudi vam sveobuhvatan uvid u našu raznoliku zbirku umjetnina. Ovdje ćete pronaći širok izbor preporučenih umjetnina iz raznih kategorija. Bilo da se radi o suvremenim remek-djelima, apstraktnom blagu ili klasičnoj umjetnosti – predstavljamo vam cijeli asortiman na našoj stranici s pregledom.

Srdačno vas pozivamo da pogledate našu stranicu s pregledom i otkrijete umjetnička djela koja izazivaju vaš interes. Bit ćete iznenađeni raznolikošću i ljepotom radova koje nudimo u našoj galeriji.

Za više informacija o našim izložbama i događanjima posjetite našu glavnu stranicu ili nas kontaktirajte izravno. Zahvaljujemo vam na interesu za našu galeriju i veselimo se što ćemo vas pratiti na vašem putu otkrivanja svijeta umjetnosti.

🙏 Hvala na interesu

Zahvaljujemo vam na interesu za našu galeriju i radujemo se što ćemo vas pratiti na vašem putu otkrivanja svijeta umjetnosti.