Dodajte poseban štih svom domu ili poslovnom prostoru jedinstvenom umjetnošću: otkrijte moderne originalne uljane slike i visokokvalitetne otiske na platnu u našoj Laabs Art Gallery

Moderna umjetnost

Dobro došli u odjeljak “Moderna umjetnost” u Laabs Art Gallery. Ovdje vam predstavljamo pažljivo odabran izbor suvremenih umjetničkih djela talentiranih umjetnika iz različitih krajeva svijeta, uključujući Njemačku, Poljsku, Austriju, Brazil i Peru. Naša raznolika kolekcija uključuje ne samo realistične, impresionističke i apstraktne slike, već i izvrsne grafike. Naša ponuda seže od ulja na platnu, akvarela i radova stvorenih vodotopivim bojama do grafika koje oduzimaju dah otisnute na platnu najviše kvalitete.

Bilo da želite uljepšati svoj dom ili tražite elegantan dodir za svoj ured, naše umjetnine su savršen izbor. Izražajni kolorit i majstorska izvedba naših slika i grafika zasigurno će privući pažnju Vaših gostiju, prijatelja i kolega. Inspirirajte se umjetnošću i pronađite savršeni komad koji će oživjeti vaš prostor i stvoriti atmosferu elegancije i kreativnosti. Posjetite nas i doživite sami čaroliju i ljepotu moderne umjetnosti u svim njezinim aspektima.

 

Laboratorij dr. Magdalene

 

Adam Laabs

 

Victoria Laabs