Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Bruna Rocha - brazil művész

Bruna Rocha egy sokoldalú brazil művész, aki modellként és táncosként vált nemzetközileg ismertté. Élete során a világ számos pontját bejárta, és különböző kultúrákból és tapasztalatokból merít ihletet. Célja, hogy inspirálja az embereket az élet mélyebb értelmének keresésére.

Miután színpadi karrierje véget ért, Bruna arra szánta el magát, hogy írásaival és festményeivel inspiráljon másokat, hogy megszabaduljanak a bűntudattól és a szégyentől. A művészet a terápia egyik formája lett számára. Kezdetben azért festett, hogy megbirkózzon saját fájdalmával és traumájával. Amikor elkezdte publikálni és eladni műveit, rájött, hogy művészete nemcsak neki, hanem másoknak is segített.


Bruna munkáiban különböző technikák, médiumok és érzelmek felhasználását láthatjuk. Ez tükrözi egyedi művészeti megközelítését, ahol az érzelmek és érzések hitelességére összpontosít egy adott pillanatban. Bruna a lelkét adja munkáiba, amitől élénkek és inspirálóak.

Festészeti technikái több éves tanulás eredménye, különösen Brazíliában, Hong Kongban és legutóbb Olaszországban, ahol művészeti órákat vett. Élénk színei és kifejezőképessége miatt az akrilt részesíti előnyben, míg drámaibb alkotásaihoz az olajhoz fordul.

Bruna hangsúlyozza, hogy az igazi otthon egy belső hely, nem pedig egy fizikai hely, amelyet külső tényezők elvehetnek. Úgy véli, hogy a család az az emberek, akiket választunk, feltéve, hogy megértjük és elfogadjuk közös szerepünket anyaként, apaként, fiúként és lányként.

Bruna a Laabs Művészeti Galériával dolgozik. Festményei eladásra kínálnak, és egyedülálló kiegészítői művészeti gyűjteményünknek.