Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Rólunk - Laabs Art Gallery

Üdvözöljük a Laabs Art Gallery-ben, az exkluzív falfestmények online boltjában. Szakterületünk a kézzel festett olaj- és akvarell festmények, kiváló minőségű vászon művészeti nyomatok és exkluzív grafikák, amelyek luxus kiegészítője otthonának vagy irodájának.

Laabs Art Gallery

Termékeink professzionális helyiségekben

Műalkotásaink már számos vezetői irodát díszítenek, mert a legmagasabb minőséget értékelő vezetők választják termékeinket munkahelyi környezetük szebbé tételére. Képeink minden professzionális környezetbe tökéletesen illeszkednek, legyen az szálloda, étterem, orvosi rendelő, ügyvédi iroda vagy vállalati iroda.

Minőség, luxus és vevői elégedettség

Műalkotásaink minősége a legfontosabb számunkra. Minden termékünket a legnagyobb gondossággal és precizitással készítettük, hogy egyedi és fényűző művészeti élményt nyújtsunk Önnek. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, és igyekszünk olyan ajánlatot bemutatni, amely egyszerre inspiráló és érzelmileg megható.

Szettek a harmonikus hangulatért

Számos műalkotásunkat gondosan összeállított készletekben is megvásárolhatja, amelyek harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Ezek a készletek nemcsak kiváló lehetőséget jelentenek a szobák egybefüggő stílusban történő kialakítására, hanem kiemelkedő ár-érték arányt is kínálnak. Fedezze fel készleteinket, és győződjön meg saját szemével, hogy az egyes művek mennyire harmonizálnak egymással. Tökéletes mindenkinek, aki értékeli a harmonikus összképet és egyben szeretne pénzt megtakarítani.

Szerzői jogi probléma és közkincs

Nagyon komolyan vesszük a szerzői jogokat, és tiszteletben tartjuk a művészek alkotói jogait. Ezért a Laabs Művészeti Galériában csak azokat a műalkotásokat kínáljuk, amelyek már nyilvánosak. A modern műalkotások saját alkotásaink vagy licencelt reprodukcióink olyan művészektől, akikkel közvetlenül dolgozunk, és akiktől engedélyt kaptunk a sokszorosításra.

Az Ön partnere az egyedi belsőépítészetben

Szenvedélyes festőkként, grafikusokként és tervezőkként nemcsak az Ön első kikötője vagyunk a kiváló művészet iránt, hanem a modern belsőépítészet szakértői is. Dolgozzunk együtt olyan terek létrehozásán, amelyek nem csak esztétikusak, hanem az Ön személyiségét is kifejezik.

Cégtörténet és specializáció

Cégünk eredetileg művészetterápiára szakosodott cégként indult. A művészetterápia a pszichoterápia egyik formája, amely a művészetalkotás kreatív folyamatát használja fel a fizikai, mentális és érzelmi jólét elősegítésére. Képeinket eredetileg úgy terveztük, hogy mind a terapeutákat, mind a betegeket bevonják a gyógyulási és felépülési folyamatba. Úgy tervezték, hogy érzelmi megkönnyebbülést és terápiás betekintést nyújtsanak.

Idővel rájöttünk, hogy a művészet terén szerzett szaktudásunk és a képek emberi szellemre gyakorolt ​​pozitív hatása szélesebb körben alkalmazható. Ezért döntöttünk úgy, hogy bővítjük tevékenységünket, és létrehozzuk a Laabs Művészeti Galériát. Itt most műalkotások széles skáláját kínáljuk a kézzel festett olaj- és akvarell festményektől a kiváló minőségű művészeti nyomatokig és exkluzív grafikákig. Ajánlatunk azoknak a magánszemélyeknek és cégeknek, intézményeknek szól, akik minőségi művészettel szeretnék szépíteni tereiket.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy fedezze fel sokszínű kollekciónkat, és merítsen ihletet a művészet szépségéből és sokszínűségéből. Akár otthonát, akár rendelőjét vagy irodáját szeretné szebbé tenni, a Laabs Művészeti Galériában megtalálja a tökéletes műalkotást. Üdvözöljük!

Youtube Video Laabs Art Gallery

 Nézze meg a YouTube videót - Laabs Art Gallery -> 

https://www.youtube.com/watch?v=79EJsQe4IDo