Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

hírek

🌟 HÍREK: Aktuális művészeti kiállítások és események 🌟

Üdvözöljük híroldalunkon, ahol a kiállításokról és a megnyitókról tájékozódhat. Jelenleg arra kérjük Önt, hogy látogassa meg áttekintő oldalunkat, ahol mindent megtalál, amit keres.

🇮🇹🖼️ Művészeti kiállítás Milánóban, Olaszországban (2024. január 18-28.), Antonio Battaglia Galéria

A győztesként a "Európai Művész Díj" és a verseny résztvevői"Legjobb válogatás 2023 Mi, Magdalena Laabs és Adam Laabs tisztelettel meghívjuk Önt kiállításunkra a milánói Antonio Battaglia Galériában. Erre 2024. január 18. és 28. között kerül sor. Különösen várjuk látogatását január 19-én és 20-án, hogy személyesen is találkozhassunk. Bemutatják a „Rejtélyes szépség tollkoronával” és a „Sebesség szelleme” című munkáinkat, valamint a „Top Selection Milano 2023”-ra beválogatott egyéb alkotásokat. További információk és a nyertes alkotások bemutatója a Pitturiamo Galéria honlapján található.

Különösen várjuk látogatását január 19-én és 20-án hogy személyesen is találkozhassunk.

A vernisszázsra 2024. január 18-án kerül sor, amelyhez csak személyes meghívóval rendelkezők férhetnek hozzá. Kérjük a személyes meghívást kapott vendégeinket, hogy kérdésük esetén keressenek minket telefonon.

Bővebben ->

🇩🇪🖼️  Művészeti kiállítás Eberswalde-ban, Németországban (2024.01.26-2024.03.03)

Eberswaldében bemutatjuk dr. Magdalena Laabs és Inż. Adam Laabs, válogatás 60 munkánkból. A kiállítást Anna Beata Kaniecka (Ausztria), Jolanta Kurzela (Lengyelország) és Claude Dubois (Franciaország/Guyana) munkái egészítik ki. Bővebben ->

🏆🖼️  Művészeti kiállítás a TOP WOMAN-nel együttműködve (2024.03.06)

Várunk egy újabb izgalmas eseményre, ahol bemutatjuk Dr. Magdalena Laabs és Inż. Adam Laabs jelen van. További részletek hamarosan megjelennek.

🇫🇷🖼️  Művészeti kiállítás egy galériában Párizsban, Franciaországban (2024. április)

Áprilisban kiállítás nyílik dr. Magdalena Laabs és Inż. Adam Laabs helyett. További információk hamarosan jelentkeznek.

🇵🇱🖼️  Plastpol vásár a lengyelországi Kielcében (2024. május 21-24.)

„Műanyag és művészet” címmel dr. Magdalena Laabs és Inż. Adam Laabs szintén Tom Dierick szobrait készíti. A kiállítás szervezője a Kielcei Vásár és dr. Magdalena Laabs koordinálta. Részletek a következőkben.

🏆🖼️ A LEGJOBB NŐI gála 2024-ben (2024. június)

Az éves gálán Dr. Magdalena Laabs és Inż. Adam Laabs kiállított. További információkat hamarosan közölnek.

🎉 Nyitással kapcsolatos információk

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a vernisszázsainkon csak előzetes személyes meghívás után lehet részt venni. Ezek az exkluzív rendezvények egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy meghitt környezetben megtapasztalják a műalkotásokat, és közvetlenül eszmét cseréljenek a művészekkel. Ha felkeltette érdeklődését nyitvatartásunk, további információért és a meghívó átvételének lehetőségéért keressen minket. Szeretettel várjuk a művészet szerelmeseit és gyűjtőit ezekre a különleges alkalmakra.

🌐 Látogassa meg hír rovatunkat

Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg weboldalunk hír rovatát, ahol további információkat talál erről és más közelgő eseményekről. Ezt az oldalt rendszeresen frissítjük aktuális és jövőbeli kiállításainkkal kapcsolatos legfrissebb információkkal.

💌 Iratkozz fel hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre is, hogy naprakész információkat kapjon a világszerte szervezett kiállításokról és megnyitókról, valamint a Laabs Art Gallery legfrissebb eseményeiről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk címzettjei nemcsak a világszerte rendezett kiállításokról és megnyitókról kapnak információkat, hanem a Laabs Art Gallery legfrissebb eseményeiről is. Galériánkban már fut egy kiállítás, 2024. február 1-től pedig egy új tárlattal mutatkozunk be, amely megmutatja folyamatos elkötelezettségünket az egyre új művészeti élmények nyújtása iránt.

Ezt az oldalt rendszeresen frissítjük aktuális és közelgő eseményeinkkel kapcsolatos legfrissebb információkkal. Nálunk többet megtudhat a galériánkban bemutatott izgalmas művészekről és alkotásokról.

Tekintse meg "Új kiadásainkat", hogy naprakész legyen. Addig is felkérjük Önt, hogy fedezze fel áttekintő oldalunkat és aktuális kiállításunkat, hogy felfedezze a művészet lenyűgöző világát.

Áttekintő oldalunk átfogó betekintést nyújt sokszínű művészeti gyűjteményünkbe. Itt a különböző kategóriákból ajánlott műalkotások széles választékát találja. Legyen szó kortárs remekművekről, absztrakt kincsekről vagy klasszikus művészetről – áttekintő oldalunkon bemutatjuk teljes kínálatunkat.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy nézzen körül áttekintő oldalunkon, és fedezze fel az érdeklődését felkeltő műalkotásokat. Meg fog lepődni a galériánkban kínált művek sokféleségén és szépségén.

Ha többet szeretne megtudni kiállításainkról és rendezvényeinkről, látogasson el főoldalunkra, vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül. Köszönjük érdeklődését galériánk iránt, és várjuk, hogy elkísérjük felfedezőútjára a művészet világán keresztül.

🙏 Köszönjük érdeklődését

Köszönjük érdeklődését galériánk iránt, és várjuk, hogy elkísérjük felfedezőútjára a művészet világán keresztül.