Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Művészeti kiállítás 2024.01.26-2024.03.03

Hölgyeim és Uraim

A közelgőnk előtt Nyitás január végén kerül sor, szeretettel üdvözöljük következő nagy képzőművészeti kiállításunk meghív. A kiállítás házigazdája 2024. január 26-tól március 3-ig ban,-ben Laabs Művészeti Galéria kerül sor, és a művészeti naptár újabb csúcspontjának ígérkezik. 

A kiállítás nyitva tartása:

  • Hétfőtől péntekig: 10:00-15:30
  • Szombaton: 11:00-17:00
  • Vasárnap: 11:00-15:00

Meggyőződésünk, hogy a megnyitó nagy siker lesz, és a későbbiekben még szélesebb műalkotás-választékkal szeretnénk kedveskedni. A kiállításon alkotásai lesznek láthatók Magdalena Laabs, Adam Laabs valamint más ismert művészek, mint pl Claire Dubois, Anna Kaniecka és Jolanta Kurzela tartalmazza.

A kiállítás különlegességei:

  • Berlin és környéke: A berlini és környékbeli művészet szerelmesei különösen szívesen látják ezt az eberswaldei kulturális eseményt.
  • Változatos művészeti kínálat: Műalkotások széles skáláját mutatják be, az olajfestményektől a kiváló minőségű reprodukciókig.
  • Megvásárolható műalkotás: A műalkotások exkluzív választéka eladó.

További kiemelések:

  • Beszélgetések a művészekkel: Használja ki a lehetőséget, hogy beszéljen dr. Magdalena Laabs, ing. Adam Laabs és más művészek beszélgetni.
  • Díjnyertes munkák: Tapasztalja meg azokat a munkákat is, amelyek 2023 decemberében Milánóban egy művészeti versenyen díjazottakat nyertek.
  • Egyéni kiállítások: Tájékozódjon arról, hogy különleges eseményeket szervezhet ügyfelei vagy magánpartik számára.

Magánkiállítások

Tájékoztatjuk továbbá, hogy zártkörű kiállítást szervezünk, és készséggel állunk ügyfelei rendelkezésére egy zártkörű kiállítás megszervezésére. Ez egy egyedülálló módja a fontos üzleti vagy személyes események megünneplésének. (további információ ->)

Elérhetőség és foglalás: További információért és foglalásért keressen minket a +49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp) telefonszámon.

Mind a megnyitón, mind az azt követő kiállításunkon szeretettel várjuk Önt, és meggyőződésünk, hogy mindkét rendezvény felejthetetlen élményeket kínál a művészet világában.

Üdvözlettel,

Dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Laabs Művészeti Galéria

  

 

Rendelkezésre álló eredetik és reprodukciók – művészet ínyenceknek

A kiállítás ideje alatt lehetőség nyílik válogatott alkotások vásárlására, mind olajfestékkel festett eredetiek, mind első osztályú vásznakra nyomtatott minőségi reprodukciók formájában. Javasoljuk, hogy foglalja le ezeket a kivételes műalkotásokat az esemény előtt, hogy biztosan megvásárolhassa kedvenc alkotásait. (további információ ->)

Díjnyertes műalkotások Milánóból

Egyedülálló lehetőség ez arra is, hogy 2023 decemberében Milánóban egy művészeti pályázaton díjazott két alkotást is megtekintsünk. Ezeket a különleges alkotásokat azután a híres milánói Antonio Battaglia Művészeti Galériában állítják ki. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ezekkel az egyedülálló, nemzetközi elismerésben részesült alkotásokkal. (további információ ->)

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha szeretne értesülni a közelgő eseményekről, megnyitókról és exkluzív találkozókról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. Csatlakozzon dinamikusan növekvő művészeti közösségünkhöz, és merítsen ihletet minden találkozóból.

Rendelje meg ingyenes PDF katalógusát

Érdekel olajfestmény- és grafikagyűjteményünk? PDF katalógusunkkal lehetősége nyílik arra, hogy saját otthona kényelméből fedezze fel teljes kínálatunkat.