Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Művészeti kiállítás - Milánó 2024.01.18-28

Menjünk Milánóba január 19-én. vagy találkozzunk 2024. január 20-án.

Tisztelettel meghívjuk vendégeinkre Művészeti kiállítás Milánóban 2024. január 18-28 zajlik. Mi, Magdalena és Adam Laabs, Az "Európai Művész Díj" nyertese és a "Top Selection Milano 2023" verseny résztvevője", különösen várjuk látogatását január 19-én és 20-án az Antonio Battaglia Galériában. Munkáink"Titokzatos szépség tollkoronával" és "A sebesség szelleme" valamint a "Top Selection Milano 2023"-ra kiválasztott egyéb alkotások is bemutatásra kerülnek ezen a kiállításon. Ha személyesen szeretne találkozni velünk, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk WhatsApp-on vagy e-mailben.

Mob/WhatsApp: +49 151 457 67 422 (Dr. Magdalena Laabs)

Írj nekem a WhatsApp-on, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy Milánóban találkozzunk.

A galéria címe: Via Ciovasso 5 – 20121 Milánó. www.galleriaantoniobattaglia.com 

Az Antonio Battaglia Galéria Milánó egyik tekintélyes részén található. Ez a különleges helyszín a város legfontosabb galériáinak elhelyezkedéséről ismert, és tökéletes hátteret biztosít művészi bemutatkozásunkhoz. Mindenkit meghívunk, hogy megtapasztalja ezt az egyedülálló légkört, ahol a művészet találkozik a történelemmel és a kultúrával Európa egyik legfontosabb városában.

Nyertes munkáink:

"A sebesség szelleme" Ing. Adam Laabs és

"Rejtélyes szépség tollkoronával" írta Dr. Magdalena Laabs.

A pályázat második fordulójába csaknem 600 alkotás került be. Ebben szerepeltek lányaim, Victoria (19 éves) és Alexandra Laabs (7 éves) munkái is. Victoria és Alexandra munkáit a németországi Laabs Művészeti Galériában tekintheti meg, Berlin közelében.

 

Februárban kiállításunkra invitálunk, ahol többek között Magdalena Laabs, Adam Laabs, Victoria Laabs, Alexandra Laabs, valamint Anna Kaniecka, Claire Dubois és Jolanta Kurzela munkáit is kiállítják.

Itt megtekintheti a milánói verseny mind a 15 nyertes munkáját. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kollégánknak, akik hozzánk hasonlóan nyertesek lettek a pályázaton, és reméljük, hogy találkozhatunk további kiállításokon.

https://www.pitturiamo.gallery/pae23-battaglia