Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Műtárgy kölcsönzés

Együttműködés a Laabs Művészeti Galériával

🖼️ Célzott partnerségek a fenntartható művészetszerzés érdekében

A Laabs Művészeti Galériában hosszú távú és gyümölcsöző együttműködésre törekszünk olyan cégekkel és szervezetekkel, amelyek szem előtt tartják a minőséget és az esztétikát. Célunk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki olyan partnerekkel, akik egyidejűleg több műtárgy beszerzésében, vagy gyűjteményük rendszeres bővítésében érdeklődnek.

🏢 Az Ön partnere exkluzív művészeti gyűjteményekhez

Szakértelmünk abban rejlik, hogy kiváló festményválasztékot biztosítunk különféle üzleti környezetekhez. Büszkék vagyunk arra, hogy műalkotásaink Németországban, Lengyelországban, Dubaiban, Svájcban és Monacóban neves ügyvédi irodák, vezetői irodák, orvosi rendelők és magánklinikák helyiségeit díszítik. Ajánlatunk célja:

  • Jogi és közjegyzői irodák: Teremtse meg a professzionalizmus és az elegancia légkörét.
  • Vállalati irodák: Adjon üzleti helyiségeinek egy csipet luxust és egyéniséget.
  • Egészségügyi intézmények: Nyugtató és esztétikus környezet biztosítása a betegeknek és a látogatóknak.
  • Magángyűjtők és műkedvelők: Bővítse gyűjteményét egyedi és inspiráló munkákkal.

👩‍💼 Személyre szabott művészeti megoldások vállalkozása számára

Megértjük, hogy minden üzleti kapcsolat egyedi. Ezért kínálunk rugalmas megoldásokat az Ön egyedi igényeire szabva. A műalkotások kiválasztásától a vásárlás lebonyolításáig tanácsadással és támogatással állunk az Ön oldalán. Kínálatunk az egyszeri rendezvényektől a hosszú távú együttműködésekig terjed. Akár egyedi szemrevalóra van szüksége egy különleges eseményhez, akár állandó, folyamatosan megújuló műgyűjteményt szeretne felépíteni, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást.

🎨 Műtárgykölcsönzés rendezvényekre, filmekre és TV-re

Az értékesítés és a hosszú távú együttműködések mellett exkluzív műtárgykölcsönzési szolgáltatást is kínálunk. Ez a szolgáltatás ideális olyan rendezvényekhez, filmes és televíziós produkciókhoz, amelyek különleges esztétikai hatást keresnek. Bérelünk eredeti műveket és kiváló minőségű reprodukciókat, amelyek prémium minőségű olasz lenvászonra vannak nyomtatva, tiszta vagy kevert vászonból és pamutból.

🔄 Rugalmas előfizetési szerződések és műalkotások rendszeres cseréje

Azon üzleti partnerek számára, akik folyamatosan művészettel szeretnék körülvenni magukat, rugalmas előfizetési szerződést ajánlunk. Tökéletes azoknak a cégeknek, akik rendszeresen szeretnék újratervezni üzlethelyiségeiket.

👨‍🎨👩‍🎨 Együttműködés a tervezőkkel: Egyedi műalkotások az Ön specifikációi szerint

Szívesen dolgozunk olyan tervezőkkel, akik testreszabott alkotásokat keresnek projektjeikhez. A Laabs Művészeti Galériában lehetőséget kínálunk egy kifejezetten az Ön igényeinek megfelelő műalkotás megrendelésére.

🖌️ Az Ön elképzelése, a mi művészi kivitelezésünk

Készek vagyunk kielégíteni kreatív igényeit kézműves precizitással és művészi érzékenységgel. Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni egyedi tervezési lehetőségeinkről.

💬 Személyes tanácsért forduljon hozzánk

Szeretne többet megtudni együttműködési lehetőségeinkről? Személyes tanácsért forduljon hozzánk. Várjuk, hogy megismerhessük Önt, és közösen összeállíthassunk egy lenyűgöző művészeti gyűjteményt az Ön terére.

Várjuk, hogy találkozhassunk, és biztosíthatom, hogy ez felejthetetlen élmény lesz a művészet világában.

Dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Laabs Művészeti Galéria

+49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)

 

Laabs Művészeti Galéria: Ahol a művészet találkozik az üzlettel. 

  • További információ a miénkről Tervezőknek és fejlesztőknek ajánlott itt található ->
  • Ügyvédi irodák és egyéb képviseleti irodák számára, Kattintson ide további információért ->
  • Tudjon meg többet a miénkről Ajánlatok cégeknek és közintézmények itt ->