Tegye különlegessé otthonát vagy vállalkozását egyedi művészettel: fedezze fel a modern eredeti olajfestményeket és kiváló minőségű vászonnyomatokat Laabs Művészeti Galériánkban

Modern művészet

Üdvözöljük a Laabs Art Gallery „Modern Art” részlegében. Itt egy gondosan összeválogatott válogatást mutatunk be tehetséges művészek kortárs alkotásaiból a világ különböző szegleteiből, köztük Németországból, Lengyelországból, Ausztriából, Brazíliából és Peruból. Változatos gyűjteményünkben nemcsak realista, impresszionisztikus és absztrakt festmények, hanem igényes grafikák is megtalálhatók. Kínálatunk az olajfestményektől, akvarellektől és vízben oldódó festékekkel készült alkotásoktól a lélegzetelállító grafikákig, a legjobb minőségű vászonra nyomtatott alkotásokig terjed.

Akár feldobja otthonát, akár elegáns megjelenést keres irodájába, alkotásaink a tökéletes választás. Festményeink, grafikáink kifejező színei és mesteri kivitelezése minden bizonnyal felkelti vendégei, barátai, kollégái figyelmét. Merítsen ihletet a művészettől, és találja meg a tökéletes darabot, amely életre kelti terét, és elegancia és kreativitás légkörét teremti meg. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg saját maga a modern művészet varázsát és szépségét annak minden aspektusában.

 

Dr Magdalena Labs

 

Adam Laabs

 

Laabs Viktória