Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Bruna Rocha - kunstner fra Brasil

Bruna Rocha er en allsidig artist fra Brasil som ble internasjonalt kjent som modell og danser. I sitt liv har hun reist til mange deler av verden og henter inspirasjon fra ulike kulturer og opplevelser. Hennes mål er å inspirere folk til å se etter en dypere mening med livet.

Etter at scenekarrieren var over, dedikerte Bruna seg til å inspirere andre til å frigjøre seg fra skyld og skam gjennom sitt forfatterskap og maleri. Kunst ble en form for terapi for henne. I utgangspunktet malte hun for å takle sin egen smerte og traumer. Da hun begynte å publisere og selge arbeidet sitt, oppdaget hun at kunsten hennes hjalp ikke bare henne, men også andre.


I Brunas arbeid kan du se bruken av ulike teknikker, medier og følelser. Dette gjenspeiler hennes unike tilnærming til kunst, hvor hun fokuserer på ektheten til følelser og følelser i et bestemt øyeblikk. Bruna legger sin sjel i verkene sine, noe som gjør dem levende og inspirerende.

Maleteknikkene hennes er et resultat av mange års læring, spesielt i Brasil, Hong Kong og sist i Italia, hvor hun tok kunstkurs. Hun foretrekker akryl for sine livlige farger og uttrykksfullhet, mens hun bruker olje for mer dramatiske verk.

Bruna understreker at et ekte hjem er et internt sted og ikke en fysisk plassering som kan tas bort av ytre faktorer. Hun tror at familien er menneskene vi velger, forutsatt at vi forstår og aksepterer våre delte roller som mødre, fedre, sønner og døtre.

Bruna jobber med Laabs kunstgalleri. Maleriene hennes er tilgjengelige for salg og representerer et unikt tillegg til vår kunstsamling.