Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Nyheter

🌟 NYHETSOMRÅDE: Aktuelle kunstutstillinger og arrangementer 🌟

Velkommen til vår nyhetsside, ditt sted for informasjon om utstillinger og åpninger. For øyeblikket inviterer vi deg til å besøke vår oversiktsside hvor du finner alt du leter etter.

🇮🇹🖼️ Kunstutstilling i Milano, Italia (18.–28. januar 2024), Antonio Battaglia Gallery

Som vinneren av "European Artist Award" og deltakere i konkurransen "Topputvalg 2023" Vi, Magdalena Laabs og Adam Laabs, inviterer deg hjertelig til vår utstilling i Antonio Battaglia Gallery i Milano. Dette vil finne sted fra 18. til 28. januar 2024. Vi ser spesielt frem til ditt besøk 19. og 20. januar, slik at vi kan møte deg personlig. Våre verk "Mysterious Beauty with Feather Crown" og "Spirit of Speed" vil bli presentert, samt andre verk valgt ut til "Top Selection Milano 2023". Ytterligere informasjon og en presentasjon av vinnerarbeidene finner du på nettsiden til Pitturiamo Gallery.

Vi ser spesielt frem til ditt besøk 19. og 20. januar, slik at vi kan møte deg personlig.

Vernissagen finner sted 18. januar 2024, som kun personer med personlige invitasjoner har tilgang til. Vi ber gjester som har mottatt en personlig invitasjon om å kontakte oss på telefon dersom de har spørsmål.

Les mer ->

🇩🇪🖼️  Kunstutstilling i Eberswalde, Tyskland (26.01.2024-03.03.2024)

I Eberswalde presenterer vi, Dr. Magdalena Laabs og Inż. Adam Laabs, et utvalg av 60 av våre verk. Utstillingen kompletteres av verkene til Anna Beata Kaniecka (Østerrike), Jolanta Kurzela (Polen) og Claude Dubois (Frankrike/Guiana). Les mer ->

🏆🖼️  Kunstutstilling i samarbeid med TOP WOMAN (03.06.2024)

Se frem til nok et spennende arrangement hvor vi vil vise frem verkene til Dr. Magdalena Laabs og Inż. Adam Laabs tilstede. Ytterligere detaljer vil bli offentliggjort snart.

🇫🇷🖼️  Kunstutstilling i et galleri i Paris, Frankrike (april 2024)

I april blir det utstilling av utvalgte bilder av Dr. Magdalena Laabs og Inż. Adam Laabs i stedet. Ytterligere informasjon kommer snart.

🇵🇱🖼️  Plastpol-messen i Kielce, Polen (21.–24. mai 2024)

Under tittelen "Plastikk og kunst" presenterer vi verkene til Dr. Magdalena Laabs og Inż. Adam Laabs også skulpturer av Tom Dierick. Utstillingen er organisert av Kielce Trade Fair og Dr. Magdalena Laabs koordinerte. Detaljer følger.

🏆🖼️ TOP WOMAN-galla 2024 (juni 2024)

Denne årlige gallaen viser verkene til Dr. Magdalena Laabs og Inż. Adam Laabs stilte ut. Mer informasjon vil bli annonsert snart.

🎉 Informasjon om åpninger

Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på våre vernisser kun er mulig etter forutgående personlig invitasjon. Disse eksklusive arrangementene gir en unik mulighet til å oppleve kunstverkene i en intim setting og til å utveksle ideer direkte med kunstnerne. Hvis du er interessert i å delta på en av våre åpninger, vennligst kontakt oss for mer informasjon og mulighet for å motta en invitasjon. Vi ser frem til å ønske kunstelskere og samlere velkommen til disse spesielle anledningene.

🌐 Besøk vår nyhetsseksjon

Vi inviterer deg til å besøke vår nyhetsseksjon på nettsiden vår hvor du finner mer informasjon om dette og andre kommende arrangementer. Vi oppdaterer denne siden jevnlig med den siste informasjonen om våre nåværende og fremtidige utstillinger.

💌 Abonner på nyhetsbrev

Abonner også på vårt nyhetsbrev for å motta oppdatert informasjon om utstillinger og åpninger som er organisert over hele verden, samt de siste arrangementene ved Laabs kunstgalleri.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Mottakere av vårt nyhetsbrev mottar ikke bare informasjon om utstillinger og åpninger som er organisert over hele verden, men også om de siste arrangementene ved Laabs kunstgalleri. Det er allerede en utstilling i gang i vårt galleri, og fra 1. februar 2024 presenterer vi en ny utstilling som viser vårt pågående engasjement for å tilby stadig nye kunstneriske opplevelser.

Vi oppdaterer denne siden jevnlig med den nyeste informasjonen om våre nåværende og kommende arrangementer. Hos oss kan du finne ut mer om de spennende kunstnerne og verkene som presenteres i vårt galleri.

Sjekk ut våre "nye utgivelser" for å holde deg oppdatert. I mellomtiden inviterer vi deg til å utforske vår oversiktsside og vår nåværende utstilling for å oppdage kunstens fascinerende verden.

Vår oversiktsside gir deg et omfattende innblikk i vår mangfoldige kunstsamling. Her finner du et bredt utvalg av anbefalte kunstverk fra ulike kategorier. Enten det er moderne mesterverk, abstrakte skatter eller klassisk kunst – vi presenterer hele utvalget vårt for deg på vår oversiktsside.

Vi inviterer deg til å se deg rundt på oversiktssiden vår og oppdage kunstverkene som vekker din interesse. Du vil bli overrasket over variasjonen og skjønnheten til verkene vi tilbyr i galleriet vårt.

For mer informasjon om våre utstillinger og arrangementer, vennligst besøk vår hovedside eller kontakt oss direkte. Takk for din interesse for galleriet vårt, og vi ser frem til å følge deg på oppdagelsesreisen gjennom kunstens verden.

🙏 Takk for interessen

Vi takker for interessen for galleriet vårt og ser frem til å følge deg på oppdagelsesreisen gjennom kunstens verden.