Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Samarbeid med Laabs Kunstgalleri

Samarbeid med Laabs Kunstgalleri

🖼️ Målrettede partnerskap for bærekraftig kunstinnkjøp

Ved Laabs Kunstgalleri etterstreber vi langsiktige og fruktbare partnerskap med bedrifter og organisasjoner som har øye for kvalitet og estetikk. Målet vårt er å bygge varige relasjoner med partnere som er interessert i å anskaffe flere kunstverk samtidig eller regelmessig utvide samlingene sine.

🏢 Din partner for eksklusive kunstsamlinger

Vår ekspertise ligger i å tilby et utsøkt utvalg av malerier for ulike forretningsmiljøer. Vi er stolte over at våre kunstverk dekorerer rommene til anerkjente advokatfirmaer, lederkontorer, legekontorer og private klinikker i Tyskland, Polen, Dubai, Sveits og Monaco. Vårt tilbud er rettet mot:

  • Juridiske kontorer og notarkontorer: Skap en atmosfære av profesjonalitet og eleganse.
  • Bedriftskontorer: Gi bedriftslokalene dine et snev av luksus og individualitet.
  • Medisinske institusjoner: Gi pasienter og besøkende et beroligende og estetisk tiltalende miljø.
  • Private samlere og kunstelskere: Utvid samlingen din med unike og inspirerende verk.

👩‍💼 Skreddersydde kunstløsninger for din bedrift

Vi forstår at hvert forretningsforhold er unikt. Derfor tilbyr vi fleksible løsninger tilpasset dine spesifikke behov. Fra utvalget av kunstverk til behandling av kjøpet, er vi ved din side med råd og støtte. Vårt tilbud spenner fra engangsarrangementer til langsiktige partnerskap. Enten du trenger et unikt blikkfang for en spesiell begivenhet eller ønsker å bygge en permanent kunstsamling som stadig fornyer seg, har vi den rette løsningen for deg.

🎨 Kunstutleie til arrangementer, filmer og TV

I tillegg til salg og langsiktige samarbeid tilbyr vi også en eksklusiv kunstutleietjeneste. Denne tjenesten er ideell for arrangementer, film- og TV-produksjoner som er ute etter et spesielt estetisk preg. Vi leier både originale verk og høykvalitetsreproduksjoner trykt på førsteklasses italiensk lin laget av rent eller blandet lin og bomull.

🥂 Eksklusive arrangementer for dine forretningspartnere

Vi kan også arrangere arrangementer spesielt for deg - lukkede arrangementer for dine forretningspartnere, hvor du kan ha samtaler i en avslappet atmosfære med et glass champagne og rolig musikk. Du har muligheten til å invitere dine gode kunder eller personer du gjerne vil begynne å jobbe med.

🔄 Fleksible abonnementskontrakter og regelmessig utveksling av kunstverk

For forretningspartnere som kontinuerlig ønsker å omgi seg med kunst, tilbyr vi fleksible abonnementskontrakter. Perfekt for bedrifter som ønsker å regelmessig redesigne sine forretningslokaler.

👨‍🎨👩‍🎨 Samarbeid med designere: Skreddersydde kunstverk etter dine spesifikasjoner

Vi liker å jobbe med designere som leter etter tilpassede kunstverk for sine prosjekter. Hos Laabs Kunstgalleri tilbyr vi muligheten til å bestille et kunstverk laget spesielt for dine behov.

🖌️ Din visjon, vårt kunstneriske håndverk

Vi er klare til å møte dine kreative behov med håndverkspresisjon og kunstnerisk følsomhet. Kontakt oss for å finne ut mer om våre tilpassede designalternativer.

💬 Kontakt oss for personlig rådgivning

Vil du vite mer om våre samarbeidsmuligheter? Kontakt oss for personlig rådgivning. Vi ser frem til å bli kjent med deg og kuratere en imponerende kunstsamling for rommet ditt sammen.

Vi ser frem til å møte deg og forsikrer deg om at dette vil bli en uforglemmelig opplevelse i kunstens verden.

Dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Laabs kunstgalleri

+49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)

Laabs kunstgalleri: Der kunst møter næringsliv. 

  • Mer informasjon om vår Tilbys designere og utviklere finner du her ->
  • For advokatfirmaer og andre representasjonskontorer, Klikk her for mer informasjon ->
  • Finn ut mer om vår Tilbud til bedrifter og offentlige institusjoner her ->