Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Om oss - Laabs Kunstgalleri

Velkommen til Laabs kunstgalleri, din nettbutikk for eksklusiv veggkunst. Vi spesialiserer oss på håndmalte olje- og akvarellmalerier, lerretstrykk av høy kvalitet og eksklusiv grafikk som utgjør et luksuriøst tillegg til hjemmet eller kontoret ditt.

Laabs Art Gallery

Våre produkter i profesjonelle lokaler

Våre kunstverk dekorerer allerede en rekke lederkontorer, fordi ledere som verdsetter den høyeste kvaliteten, velger våre produkter for å forskjønne arbeidsmiljøet. Bildene våre passer perfekt inn i enhver profesjonell setting, det være seg et hotell, restaurant, legekontor, advokatfirma eller bedriftskontor.

Kvalitet, luksus og kundetilfredshet

Kvaliteten på kunstverkene våre er vår høyeste prioritet. Hvert av våre produkter er laget med den største omhu og presisjon for å gi deg en unik og luksuriøs kunstopplevelse. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi streber etter å presentere et tilbud som er både inspirerende og følelsesmessig rørende.

Setter for en harmonisk atmosfære

Du kan også kjøpe mange av våre kunstverk i nøye sammensatte sett som er harmonisk koordinert med hverandre. Ikke bare er disse settene en utmerket måte å designe rom i en sammenhengende stil, men de gir også enestående verdi for pengene. Oppdag settene våre og se selv hvor godt de enkelte verkene harmonerer med hverandre. Perfekt for alle som setter pris på et harmonisk helhetsbilde og ønsker å spare penger samtidig.

Opphavsrettsproblem og offentlig eiendom

Vi tar opphavsrett på alvor og respekterer kunstneres kreative rettigheter. Derfor tilbyr vi på Laabs kunstgalleri kun kunstverk som allerede er i det offentlige området. De moderne kunstverkene er våre egne kreasjoner eller lisensierte reproduksjoner fra kunstnere som vi jobber direkte med og som vi har fått tillatelse til reproduksjoner fra.

Din partner for individuell interiørdesign

Som lidenskapelige malere, grafikere og designere er vi ikke bare ditt første anløp for utsøkt kunst, men også eksperter på moderne interiørdesign. La oss jobbe sammen for å skape rom som ikke bare er estetisk tiltalende, men også et uttrykk for din personlighet.

Bedriftshistorie og spesialisering

Vårt firma startet opprinnelig som et firma som spesialiserer seg på kunstterapi. Kunstterapi er en form for psykoterapi som bruker den kreative prosessen med å lage kunst for å fremme fysisk, mental og følelsesmessig velvære. Bildene våre ble opprinnelig designet for å involvere både terapeuter og pasienter i helbredelses- og restitusjonsprosessen. De er designet for å gi følelsesmessig lindring og gi terapeutisk innsikt.

Over tid innså vi at vår ekspertise innen kunstfeltet og den positive innvirkningen bilder har på den menneskelige ånden kunne ha bredere anvendelse. Derfor bestemte vi oss for å utvide aktivitetene våre og opprette Laabs kunstgalleri. Her tilbyr vi nå et mangfoldig utvalg av kunstverk, fra håndmalte olje- og akvarellmalerier til høykvalitets kunsttrykk og eksklusiv grafikk. Vårt tilbud er rettet mot privatpersoner så vel som bedrifter og institusjoner som ønsker å forskjønne sine rom med kunst av høy kvalitet.

Vi inviterer deg til å oppdage vår mangfoldige samling og la deg inspirere av skjønnheten og mangfoldet i kunst. Enten du vil forskjønne hjemmet, praksisen eller kontoret, finner du det perfekte kunstverket på Laabs kunstgalleri. Velkommen!

Youtube Video Laabs Art Gallery

 Se YouTube-video - Laabs kunstgalleri -> 

https://www.youtube.com/watch?v=79EJsQe4IDo