Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Kunstutstilling 26.01.2024-03.03.2024

Damer og herrer

I forkant av vår kommende Åpning i slutten av januar vil finne sted, ønsker vi deg hjertelig velkommen vår neste store kunstutstilling invitere. Denne utstillingen arrangeres av 26. januar til 3. mars 2024 i Laabs kunstgalleri vil finne sted og lover å bli nok et høydepunkt i kunstkalenderen. 

Utstillingens åpningstider:

  • Mandag til fredag: 10:00 - 15:30
  • Lørdag: 11:00 - 17:00
  • Søndag: 11:00 - 15:00

Vi er overbevist om at åpningen blir en stor suksess og vil gjerne tilby deg et enda mer omfattende utvalg av kunstverk etterpå. Utstillingen vil vise verk av Magdalena Laabs, Adam Laabs samt andre kjente artister som f.eks Claire Dubois, Anna Kaniecka og Jolanta Kurzela inkludere.

Spesielle trekk ved utstillingen:

  • Berlin og omegn: Kunstelskere fra Berlin og området rundt er spesielt invitert til å oppleve denne kulturelle begivenheten i Eberswalde.
  • Variert kunsttilbud: Et bredt spekter av kunstverk, fra oljemalerier til reproduksjoner av høy kvalitet, presenteres.
  • Kunstverk for kjøp: Et eksklusivt utvalg av kunstverk er tilgjengelig for salg.

Ytterligere høydepunkter:

  • Samtaler med artistene: Benytt muligheten til å snakke med Dr. Magdalena Laabs, Ing. Adam Laabs og andre artister for å komme i samtale.
  • Prisvinnende verk: Opplev også verkene som vant priser i en kunstkonkurranse i Milano i desember 2023.
  • Private utstillinger: Finn ut om muligheten for å organisere spesielle arrangementer for dine kunder eller private fester.

Private utstillinger

Vi informerer deg også om at vi arrangerer private utstillinger og er klare til å arrangere en spesiell, lukket utstilling for dine kunder. Dette er en unik måte å feire viktige forretnings- eller personlige begivenheter på. (les mer ->)

Kontakt og bestilling: For ytterligere informasjon og reservasjoner, vennligst kontakt oss på +49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp).

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til både åpningen og vår påfølgende utstilling og er overbevist om at begge arrangementene vil by på uforglemmelige opplevelser i kunstens verden.

Med vennlig hilsen,

Dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Laabs kunstgalleri

  

 

Tilgjengelige originaler og reproduksjoner – kunst for kjennere

Under utstillingen vil du få mulighet til å kjøpe utvalgte verk, både i form av originaler malt med oljemaling og som reproduksjoner av høy kvalitet trykt på førsteklasses lerreter. Vi oppfordrer deg til å reservere disse eksepsjonelle kunstverkene i forkant av arrangementet for å sikre at du kan kjøpe favorittverkene dine. (les mer ->)

Prisvinnende kunstverk fra Milano

Dette er også en unik mulighet til å se to verk tildelt i en kunstkonkurranse i Milano i desember 2023. Disse spesielle verkene blir deretter utstilt på det anerkjente Antonio Battaglia kunstgalleri i Milano. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med disse unike verkene som har fått internasjonal anerkjennelse. (les mer ->)

Abonner på vårt nyhetsbrev

For å holde deg oppdatert på kommende arrangementer, åpninger og eksklusive møter, inviterer vi deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev. Bli med i vårt dynamisk voksende kunstfellesskap og hent inspirasjon fra hvert møte.

Bestill din gratis PDF-katalog

Er du interessert i vår samling av oljemalerier og grafikk? Med vår PDF-katalog har du muligheten til å oppdage hele utvalget vårt fra ditt eget hjem.