Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Kunstutstillinger

La oss reise til Milano 19. januar. eller møtes 20. januar 2024.

Vi inviterer deg hjertelig til vår Kunstutstilling i Milano fra 18. til 28. januar 2024 tar plass. Vi, Magdalena og Adam Laabs, Vinner av "European Artist Award" og deltaker i "Top Selection Milano 2023"-konkurransen", vi ser spesielt frem til ditt besøk 19. og 20. januar på Antonio Battaglia Gallery. Våre arbeider "Mystisk skjønnhet med fjærkrone" og "Spirit of Speed" så vel som andre verk valgt ut til "Top Selection Milano 2023" vil bli presentert under denne utstillingen. Hvis du ønsker å møte oss personlig, ikke nøl med å kontakte oss via WhatsApp eller e-post.

Mob/WhatsApp: +49 151 457 67 422 (Dr. Magdalena Laabs)

Skriv til meg på WhatsApp, det er den enkleste måten å møte oss på i Milano.

Adresse til galleriet: Via Ciovasso 5 – 20121 Milano. www.galleriaantoniobattaglia.com 

Antonio Battaglia Gallery ligger i et prestisjefylt område i Milano. Denne spesielle beliggenheten er kjent for beliggenheten til byens viktigste gallerier og gir et perfekt bakteppe for vår kunstneriske presentasjon. Vi inviterer alle til å oppleve denne unike atmosfæren der kunst møter historie og kultur i en av Europas viktigste byer.

Vinnerverkene våre:

"Spirit of Speed" av Ing. Adam Laabs og

"Mystisk skjønnhet med en krone av fjær" av Dr. Magdalena Laabs.

Nesten 600 verk var med i andre runde av konkurransen. Dette inkluderte også verk av mine døtre Victoria (19 år) og Alexandra Laabs (7 år). Du kan se Victoria og Alexandras verk på Laabs Art Gallery i Tyskland, nær Berlin.

 

I februar inviterer vi til vår utstilling, hvor verk av blant annet Magdalena Laabs, Adam Laabs, Victoria Laabs, Alexandra Laabs samt Anna Kaniecka, Claire Dubois og Jolanta Kurzela vil bli stilt ut.

Her kan du se alle de 15 vinnerverkene fra Milano-konkurransen. Vi vil takke alle kolleger som i likhet med oss ​​var vinnere av konkurransen om konkurransen og håper å møte dere på videre utstillinger.

https://www.pitturiamo.gallery/pae23-battaglia