Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

  • Oppdag moderne originale oljemalerier og lerretstrykk av høy kvalitet - eksklusive kunstverk av anerkjente samtidskunstnere

  • Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!
  • Oppdag kunstverdenen i galleriet vårt

  • Bestill oljereproduksjoner av gamle mestere og originale samtidsverk. Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!
  • Bestill oljereproduksjoner av gamle mestere og originale samtidsverk.

  • Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!
  • Bestill oljereproduksjoner av gamle mestere og originale samtidsverk.

  • Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!

Oppdag moderne originale oljemalerier og lerretstrykk av høy kvalitet - eksklusive kunstverk av anerkjente samtidskunstnere

Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!

Oppdag kunstverdenen i galleriet vårt

Bestill oljereproduksjoner av gamle mestere og originale samtidsverk. Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!

Bestill oljereproduksjoner av gamle mestere og originale samtidsverk.

Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!

Bestill oljereproduksjoner av gamle mestere og originale samtidsverk.

Gratis frakt i hele Tyskland. Ta en titt på tilbudet vårt i dag!

Laabs Kunstgalleri - din spesialist for oljemalerier, kunstreproduksjoner og lerretstrykk - Vil du kjøpe et kunstverk? Velg stilen du er interessert i for å se verk fra denne serien

Serien Green Lady av Dr. Magdalena Laabs

Oppdag den fascinerende "Green Lady Series" av Dr. Magdalena Laabs , eksklusivt presentert i vårt galleri. Denne unike samlingen inneholder håndmalte oljemalerier som fanger skjønnheten og elegansen til kvinneportretter i et symfonisk spill av grønne toner. Hvert portrett skinner med nøye utvalgte nyanser av grønt og er raffinert med aksenter av gull og bladgull. Disse verkene representerer ikke bare estetiske mesterverk, men også den kunstneriske sammensmeltningen av natur og luksuriøs prakt. La deg fortrylle av "Green Lady Series" og ta med et stykke tidløs kunst inn i hjemmet eller kontoret.

LÆRE MER

"Luksuriøse visjoner" av Dr. Magdalena Laabs ,

Fordyp deg i en verden av "Luksuriøse visjoner" av Dr. Magdalena Laabs , som skinner med eksklusivitet og prakt i vårt galleri. Denne bemerkelsesverdige serien, som også inkluderer verkene «Night Glow» og «Aristocratic Splendor», presenterer en samling håndlagde oljemalerier som tolker luksusbegrepet på en måte som bare kunst kan. Hvert maleri
kombinerer kvinneportrettens enestående eleganse med en overdådig fargepalett som spenner fra dype, rike toner
lyse aksenter er nok.

LÆRE MER

Grotesk - Kraften til individualisme

Bildeserien "Grotesque: The Power of Individualism" feirer det unike og individualismen til hver person. Denne samlingen består av 15 originale verk, hvorav noen allerede har funnet sin plass hos en samler fra Monaco. Hvert bilde er et uttrykk for min kunstneriske visjon, som avviser pålagte normer og finner glede i å være deg selv. Jeg malte hvert av bildene med oljemaling på italiensk lin av høy kvalitet, noe som sikrer deres holdbarhet og fargeintensitet. Bildene måler 80 x 100 cm, noe som gjør dem til imponerende kunstverk som kan bli midtpunktet i ethvert interiør. Hvert verk er unikt, fullt av liv og energi, og inviterer samtidig til refleksjon over egen identitet og frihet. For de som ønsker å nyte skjønnheten i denne samlingen i en rimeligere form, tilbyr jeg også reproduksjoner.

LÆRE MER

Tidsreise gjennom kunst: portrettsamling av Magdalena Laabs

Oppdag min eksklusive samling av portretter inspirert av fremragende personligheter som Leonardo DiCaprio og Nikola Tesla. Spesielt viktig for meg er portrettet av Brian Tracy, som jeg malte som gave til hans 80-årsdag. Det er et uttrykk for mitt personlige møte med ham og vårt samarbeid om å skrive boken «Suksessfullt tankesett».

Hvert portrett i denne samlingen er unikt, laget med dyp lidenskap og ved hjelp av tradisjonelle oljemalingsteknikker. Arbeidene mine byr ikke bare på estetisk nytelse, men representerer også dybden av karakter og ånd til personene som portretteres.

LÆRE MER

Fantasiverdener – magiske scener og lyse inntrykk av Dr. Magdalena Laabs og Victoria Laabs

Fordyp deg i "Fantasy Worlds", en fortryllende samling av Dr. Magdalena Laabs og Victoria Laabs . Denne serien med malerier laget med både olje- og akvarellmaling på lerreter av høy kvalitet åpner døren til en verden av farger og fantasi. Noen arbeider inneholder selvlysende farger som lyser i mørket og skaper en magisk atmosfære. Disse kunstverkene er perfekte for å sette et unikt preg på ethvert rom - enten det er et barne- eller tenåringsrom, en stilig restaurantvegg eller atmosfæren til et moderne kontor. Hvert bilde i denne kolleksjonen fanger fantasien og gløder med en indre livlighet som fengsler både i dagslys og om natten. La deg fortrylle av disse maleriene og få litt magisk karisma inn i hverdagen din.

LÆRE MER

Spirit of Speed – Adam Laabs visjon om dynamikk og kraft

Ingeniør Adam Laabs Spirit of Speed'-kolleksjon er en imponerende visning av dynamikk og kraft. Hvert bilde i denne samlingen er en hyllest til en verden av høyytelsesbiler som fascinerer kunstneren, og til den naturlige elegansen og fremdriften til hester, symbolsk for fart. Inspirert av de fengslende linjene og lidenskapelig rødt assosiert med motorsportens beste kjøretøy, er bilbildene en ode til ingeniørkunsten og designet som begeistrer entusiaster over hele verden. Hesteportrettene, laget i kraftige røde toner og med uttrykksfulle penselstrøk, gjenspeiler den livlige skjønnheten og ynden til disse edle dyrene. Sammen legemliggjør de en verden der hastighet og skjønnhet danner en harmonisk symbiose. Denne samlingen er ikke et offisielt Ferrari-produkt eller merkevare, men snarere en kunstnerisk tolkning designet for å bringe hver betrakter nærmere den fantastiske hastigheten og eventyret de representerer.

LÆRE MER

Ta kontakt med naturen og stjernestier

'Nature Touch and Star Paths'-samlingen av Adam Laabs og Magdalena Laabs er en visuell symfoni som hyller dialogen mellom jord og himmel. Hvert oljemaleri vever den sublime skjønnheten til den naturlige verden med den ubegrensede lokket til kosmos. Opplev intensiteten til en ørn, hvis blikk er solid forankret i jordens vinder, og likevel ser det ut til at den strekker seg mot stjernene. Føl den kraftige tilstedeværelsen til haien som suser gjennom solens stråler - en beboer av dyphavet som deler den samme prakten og mystikken som de fjerne galaksene. Selv astronauten, som svever i verdensrommets uendelige mørke, minner oss om vår egen dype forbindelse til jorden og vår lengsel etter å utforske det ukjente. Denne samlingen er en invitasjon til å komme nærmere naturen mens du drømmer om stiene til stjernene. 'Nature Touch and Star Paths' tar oss med på en reise der underverkene på planeten vår og universets mysterier smelter sammen i en fantastisk harmoni.

LÆRE MER

Ikoner og illusjoner

'Icons and Illusions'-kolleksjonen av Magdalena Laabs og Adam Laabs tilbyr en imponerende reise gjennom fantasiens og luksusens verden. Med en imponerende sans for detaljer og farger uttrykker disse oljemaleriene en kombinasjon av eleganse og leken sjarm. Hvert bilde skildrer skjønnheten og prakten til moderne livsstil, fanget i scener som spenner fra stille refleksjon til dynamisk bevegelse. Denne kolleksjonen inviterer deg til å se utover hverdagens grenser og gå inn i et rom der drømmer og virkelighet smelter sammen på en unik måte. 'Icons and Illusions' oppfordrer seerne til å utforske sine egne ideer om verdi og skjønnhet og tilbyr en pause fra virkeligheten der det mulige ikke kjenner noen grenser.

LÆRE MER

Klassisk oljemalerigalleri: portretter og mesterverk i gammel stil

Det klassiske oljemalerigalleriet av Dr. Magdalena Laabs inviterer deg til å fordype deg i en verden der grensene for tid viskes ut og fascinasjonen for historien gjenopplives i levende farger. Hvert verk er et vitnesbyrd om dedikasjon og håndverk som kombinerer estetikk fra svunne tider med moderne påvirkninger. Maleriene til Dr. Laabs, malt med høykvalitets oljemaling, hyller de gamle mesternes mestring samtidig som de utstråler en moderne sjarm. Portrettene og mesterverkene i denne samlingen er mer enn bare bilder; de er en invitasjon til å koble seg til dybden og følelsene til karakterene som portretteres. Fra de utsmykkede klærne som utstråler overdådige røde toner til de fint utformede detaljene som lyser opp de mystiske scenene på nattehimmelen, forteller hvert bilde sin egen historie.

LÆRE MER

Fargerik katteverden

'Kunterbunte Katzenwelt' er en samling av muntre kattefigurer som ble laget spesielt for de yngste kunstelskere og de unge til sinns. Denne serien med digital grafikk av høy kvalitet, trykt på naturlige lerreter, bringer farger og glede til alle barnerom så vel som barnelegekontorer. Med sine livlige farger og sjarmerende design gir disse bildene liv til fantasien og byr på en leken forandring fra hverdagens scener. Hver skildring av en katt er unik og bærer sin egen karakter, fra leken og søt til frekk og eventyrlig. 'Kunterbunte Katzenwelt' er ikke bare en berikelse for hver vegg, men også et vindu inn i en verden full av oppdagelser og historier som venter på å bli fortalt.

LÆRE MER

Styrke og karakter

'Strength and Character'-samlingen er en serie kraftige og uttrykksfulle bilder som tar betrakteren med på en reise gjennom styrke, fart og futuristiske visjoner. Fra den uhemmede kraften til en okse som lader gjennom flammene til presisjonen og elegansen til moderne superyachter, fanger hvert kunstverk motivets ånd. De detaljerte portrettene fremhever naturens rå kraft så vel som menneskelig fantasi og teknologiske mesterverk, og utfordrer betrakteren til å tenke utover mulighetenes grenser. Enten det er dynamikken til luksuriøse kjøretøy eller den komplekse skjønnheten til et syntetisk vesen som kombinerer menneske og maskin, er 'Power and Character' en kolleksjon som inspirerer oss til å se verden rundt oss i et nytt lys og gjenkjenne potensialet for det ekstraordinære i alt .

LÆRE MER

Flora og portrett: visjoner av Jolanta Kurzela

Samlingen "Flora and Portrait: Visions of Jolanta Kurzela" er en imponerende samling av verk som fanger skjønnheten og mangfoldet til den kvinnelige formen i harmoni med naturen. Hvert maleri forteller sin egen historie, der motivene er avbildet omgitt av levende, blomstrende flora. Kunstneren Jolanta Kurzela bruker kraften til farger og form for å utforske og feire forbindelsen mellom mennesker og natur.

I denne kolleksjonen smelter de rike, livsbekreftende fargene i naturen sammen med dybden av menneskelige følelser uttrykt i kvinnenes ansikter. Kunstneren gir hver figur unike egenskaper og karakter samtidig som den understreker de universelle temaene vekst, fornyelse og naturlig skjønnhet.

LÆRE MER

Ekte kundeanmeldelser

Oljemalerier til stuen

"Jeg kjøpte fire oljemalerier til stuen min, og de passer perfekt sammen. Kvaliteten er enestående!"

Sarah K.

Profesjonell atmosfære på kontoret

"Lerretsgrafikken har gitt kontoret mitt et helt nytt preg. Jeg kjøpte til og med et sett og de ser bra ut!"

Marcus F

Alt fint! Takk!

"Rask levering, veldig vakre oljemalerier, jeg kan bare anbefale dem."

Maria O.

Absolutt fornøyd

"Bestillingsprosessen er enkel, leveringstiden er veldig kort og maleriene er de beste jeg vet. Ingen ubehagelig lukt, utmerket kvalitet"

Angelika W.

Estetikk i advokatfirmaet

"Som advokat er estetikken til kontoret mitt viktig for meg. Bildene jeg kjøper passer utmerket til det profesjonelle imaget jeg opprettholder."

Thomas G.

Fantastiske akvareller

"Akvarellene er fantastiske! Jeg kjøpte to til soverommet og to til stuen, og de passer veldig godt sammen."

Julia S.

Alltid min glede!

Hele bestillingsprosessen frem til levering var veldig rask. Kjempeflott!!

Markus C

Optisk illusjon som et blikkfang

"Jeg elsker den moderne kunsten av optisk illusjon. Jeg kjøpte tre verk til mitt moderne loft, og de er ekte blikkfang."

Janine R.

Eleganse på notarkontoret

"Jeg er notarius og har hengt opp flere kunstverk både på kontoret og hjemme. De bidrar til en elegant og sofistikert atmosfære."

Daniel W.

PDF-katalog for å laste ned

Vil du lese alt på nytt når det passer deg? Her kan du laste ned PDF-katalogen ->