Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Kielce-utstilling 21.–24. mai 2024

Kjære kunstelskere,

Vi inviterer deg til den unike utstillingen "Plastikk og kunst" på Plastpol 2024 i Kielce!
21.-24. Mai 2024, Messezentrum Kielce, Zakładowa 1, Stand 130, Halle A

Verkene som vises inkluderer prisbelønte verk av Magdalena Laabs som «Mystisk skjønnhet med en krone av fjær» og « Min engel» , som vekker oppmerksomhet på grunn av sin egenart og dybde. Maleriet "Mystisk skjønnhet med en krone av fjær" vant Artista d'Europa 2023 og ble stilt ut på Antonio Battaglia Gallery i Milano, mens "My Angel" fikk anerkjennelse og ble presentert på Thuillier Gallery i Paris. Adam Laabs vil presentere verkene sine " Spirit of Speed" og "Strength of the Bull in the Shadow of Speed" , som har fått internasjonal anerkjennelse. «Spirit of Speed» vant Artista d'Europa 2023 og ble stilt ut i Milano, mens «Strength of the Bull in the Shadow of Speed» ble tildelt i Top Selection Paris 2024 og presentert på Thuillier Gallery i Paris. Utstilt er også maleriet «Messenger of Happiness», et av Magdalena Laabs siste verk, som sies å bringe hell i privat- og forretningslivet og også har blitt vist på europeiske utstillinger.

 

Utstillingen er organisert av Laabs Art Gallery i samarbeid med Kielce Exhibition Center. Vi er stolte av å presentere over 70 eksepsjonelle oljemalerier av Laabs-familien > for å kunne presentere det som vil bli stilt ut på standen vår. Vi har laget for deg ikke bare imponerende oljemalerier i store formater på 160 x 160 cm, men også overraskende skulpturer av Tom Dierick fra BEGRA, som kombinerer moderne teknologi med tradisjonelt håndverk.

I tillegg vil standen vår være et sted hvor du kan se verkene til andre fremragende kunstnere som samarbeider med Laabs kunstgalleri. Disse inkluderer Anna Beata Kaniecka, Beata Filek, Jolanta Kurzela og Claire Dubois, som presenterer vakre verk som beveger seernes hjerter og følelser.

Møte med artistene
Benytt anledningen til å møte oss personlig under arrangementet. Vi er glade for å prate med deg om kunst, inspirasjonene våre og den kreative prosessen.

  

Bli med oss ​​for å feire kunst og innovasjon sammen!
Vi ser frem til å møte deg i Kielce!

Vi ser frem til å introdusere deg for de siste verkene våre - laget av Dr. Magdalena Laabs , Ing Adam Laabs , Victoria Laabs og Alexandra Laabs .

 

hvem vi er
Vi er en kunstnerfamilie fra Berlin-regionen og snakker polsk, tysk og engelsk. Vi deler gjerne våre kreative tanker og prosesser og ser frem til en livlig utveksling med deg.

  

  

-> Invitasjon som PDF-fil

Private utstillinger

Vi informerer deg også om at vi arrangerer private utstillinger og er klare til å arrangere en spesiell, lukket utstilling for dine kunder. Dette er en unik måte å feire viktige forretnings- eller personlige begivenheter på. (les mer ->)

Tilgjengelige originaler og reproduksjoner – kunst for kjennere

Under utstillingen vil du få mulighet til å kjøpe utvalgte verk, både i form av originaler malt med oljemaling og som reproduksjoner av høy kvalitet trykt på førsteklasses lerreter. Vi oppfordrer deg til å reservere disse eksepsjonelle kunstverkene i forkant av arrangementet for å sikre at du kan kjøpe favorittverkene dine. (les mer ->)

Prisvinnende kunstverk fra Milano

Dette er også en unik mulighet til å se verk tildelt ved en kunstkonkurranse i Milano i desember 2023. Disse spesielle verkene ble deretter stilt ut på det prestisjetunge Antonio Battaglia Gallery i Milano i januar 2024. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med disse unike verkene som har fått internasjonal anerkjennelse. Les mer ->

Abonner på vårt nyhetsbrev

For å holde deg oppdatert på kommende arrangementer, åpninger og eksklusive møter, inviterer vi deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev. Bli med i vårt dynamisk voksende kunstfellesskap og hent inspirasjon fra hvert møte.

Bestill din gratis PDF-katalog

Er du interessert i vår samling av oljemalerier og grafikk? Med vår PDF-katalog har du muligheten til å oppdage hele utvalget vårt fra ditt eget hjem. Bestill PDF ebokkatalog ->