Sett et spesielt preg på hjemmet eller bedriften din med unik kunst: oppdag moderne originale oljemalerier og høykvalitets lerretstrykk i vårt Laabs kunstgalleri

Vernissasje kunstutstilling Świnoujście 4.–31.05.2024

Kjære kunstelskere,
Vi, Laabs-familien, vil gjerne invitere dere til en spesiell kunstbegivenhet som finner sted denne lørdagen 4. mai 2024 kl. 17.00 i vårt galleri "El Papa Hemingway" i Świnoujście . Vi ser frem til å introdusere deg for de siste verkene våre - laget av Dr. Magdalena Laabs , Ing Adam Laabs , Victoria Laabs og Alexandra Laabs .

Møte med artistene
Benytt anledningen til å møte oss personlig under arrangementet. Vi er glade for å prate med deg om kunst, inspirasjonene våre og den kreative prosessen.

Hvor finner du oss?
"El Papa Hemingway Cafe"
Bohaterów Września 69, Świnoujście

Veibeskrivelse:
Forlat Hilton Hotel og ta til høyre, østover langs gaten Wojska Polskiego. Følg denne gaten rett frem og kryss krysset med gaten Monte Cassino. Hold deg på Wojska Polskiego til du kommer til krysset med gaten Bohaterów Września. Ta til venstre der.

Vår Wernisaż er åpen for alle som brenner for kunst. Du trenger ingen invitasjon, bare føl deg invitert til å oppleve kunst på høyeste nivå. Utstillingen holder åpent etter åpningen ut måneden, og vi inviterer til å nyte verkene hele måneden.

Om "El Papa Hemingway" Art Café Gallery
I galleriet finner du også kafeen "El Papa Hemingway", drevet av fru Elżbieta Jańczak. Kafeen er åpen hver dag fra 10.00 til 18.00 og tilbyr deilige hjemmelagde kaker av fru Elżbieta, som passer perfekt til den kunstneriske atmosfæren.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til dette spesielle rommet hvor kunst møter lokale delikatesser. Kom innom for å oppleve inspirerende kunst og deilige smaker.

hvem vi er
Vi er en kunstnerfamilie fra Berlin-regionen og snakker polsk, tysk og engelsk. Vi deler gjerne våre kreative tanker og prosesser og ser frem til en livlig utveksling med deg.

-> Invitasjon som PDF-fil

Private utstillinger

Vi informerer deg også om at vi arrangerer private utstillinger og er klare til å arrangere en spesiell, lukket utstilling for dine kunder. Dette er en unik måte å feire viktige forretnings- eller personlige begivenheter på. (les mer ->)

Tilgjengelige originaler og reproduksjoner – kunst for kjennere

Under utstillingen vil du få mulighet til å kjøpe utvalgte verk, både i form av originaler malt med oljemaling og som reproduksjoner av høy kvalitet trykt på førsteklasses lerreter. Vi oppfordrer deg til å reservere disse eksepsjonelle kunstverkene i forkant av arrangementet for å sikre at du kan kjøpe favorittverkene dine. (les mer ->)

Prisvinnende kunstverk fra Milano

Dette er også en unik mulighet til å se verk tildelt ved en kunstkonkurranse i Milano i desember 2023. Disse spesielle verkene ble deretter stilt ut på det prestisjetunge Antonio Battaglia Gallery i Milano i januar 2024. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med disse unike verkene som har fått internasjonal anerkjennelse. Les mer ->

Abonner på vårt nyhetsbrev

For å holde deg oppdatert på kommende arrangementer, åpninger og eksklusive møter, inviterer vi deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev. Bli med i vårt dynamisk voksende kunstfellesskap og hent inspirasjon fra hvert møte.

Bestill din gratis PDF-katalog

Er du interessert i vår samling av oljemalerier og grafikk? Med vår PDF-katalog har du muligheten til å oppdage hele utvalget vårt fra ditt eget hjem. Bestill PDF ebokkatalog ->