Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Бранденбургски бал 2024

Бихме искали да благодарим на всички гости на Бранденбургския бал 2024 за техния интерес към Галерия за изкуства Laabs . Посетете ни в Еберсвалде близо до Берлин, за да изпитате лично нашата колекция от съвременно изкуство и маслени картини. Допълнителна информация можете да намерите в нашия канал WhatsApp

За всички гости на Бранденбургския бал 2024 сме подготвили специална оферта - ваучер с 30% отстъпка при закупуване на всяка маслена картина или репродукция на наши произведения.
Предлагаме и ограничени репродукции за всяка оригинална маслена картина, които се предлагат само в 50 копия. Допълнителни подробности можете да намерите на нашия уебсайт.

Произведения на следните художници са изложени в нашата Галерия за изкуства Laabs :
Бихме искали да благодарим на всички, които срещнахме на Бранденбургския бал 2022 г., и се радваме да се срещнем с Вас на Бала 2024 г. Каним ви в нашата галерия, за да видите ежедневните ни творения в приятна атмосфера. не можеш ли да дойдеш Посетете нашата виртуална галерия. Пишете ни и ние ще ви изпратим линка. В процес сме на финализиране на нашата виртуална галерия.

Ние успешно управляваме няколко компании (Rolbatch www.rolbatch-laabs.de) и Guliwer Laabs www.guliwer.de, но нашата страст към изкуството е толкова важна за нас, че решихме преди време да отворим собствена галерия, където освен нашата работа и работата на нашите деца, можете да се възхищавате и на творбите на други художници.

Laabs Art Gallery Dr. Magdalena Laabs, Adam Laabs Eberswalde bei Berlin

Изтеглете поканата като PDF файл ->

Laabs Art Gallery Eberswalde bei Berlin

Laabs Art Gallery Eberswalde bei Berlin

Laabs Art Gallery Eberswalde bei Berlin

 Поръчайте PDF каталог ->