Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Художествена галерия Laabs в Еберсвалде: Място, което трябва да посетите, независимо дали сте в Берлин или където и да е по света!

В търсене на артистично вдъхновение, което не само надхвърля границите на Берлин, но също така се простира до Германия и целия свят, художествената галерия Laabs в Еберсвалде се представя като пространство, в което изкуството съчетава както модерността, така и традицията. Независимо дали сте ценител на изкуството, колекционер на произведения на изкуството или просто страстен любител на културата и изкуството, Laabs Art Gallery е идеалното място за вас.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Семейно наследство и съвременно изкуство

Художествената галерия Laabs е нещо повече от художествена галерия; това е пространство, базирано на семейните традиции и страстта към изкуството, култивирани от семейство Лаабс от Германия. Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) , инж. Адам Лаабс и техните дъщери Виктория и Александра Лаабс създават и представят свои уникални творби в галерията. Тези творби са необикновени и внасят глътка свеж въздух в света на съвременното изкуство, като стимулират мисълта и диалога. Картините с маслени бои на семейство Лаабс са изложени в Милано, Париж, Берлин, Лондон и Варшава и също са част от частни колекции по целия свят, включително Швейцария, Монако, Обединените арабски емирства, Германия и Полша.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Сборен пункт за артисти от цял свят

Художествената галерия Laabs не е просто оазис за семейство Laabs. Това е и място, където други талантливи художници представят своите творби, като Йоланта Курзела от Полша, Клазир Дюбоа от Франция/Френска Гвиана, Анна Беата Каниечка от Австрия, Бруна Роша от Бразилия и Беата Филек също от Полша. Това прави Laabs Art Gallery място, където се пресичат различни стилове, техники и артистични визии, създавайки завладяващ калейдоскоп от изкуство.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Лесен достъп от Берлин и извън него

За тези в Берлин пътуването до художествената галерия Laabs в Eberswalde е доста лесно. Само 30-40 минути с кола ви делят от това необикновено място, където можете да се потопите в света на изкуството. Има и удобна алтернатива с крайградския влак, който ви позволява да стигнете до Eberswalde само за 27 минути. След като пристигнете, няколко минути с такси са достатъчни, за да стигнете до портите на художествената галерия Laabs. Без значение откъде идвате, художествената галерия Laabs е отворена и готова да ви посрещне с отворени обятия и да ви представи невероятни произведения на изкуството.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Виртуално пространство за любителите на изкуството

За тези, които не могат да посетят Laabs Art Gallery лично, създадохме и виртуално пространство, където можете да изпитате и да се възхищавате на изкуството от всички краища на света. Нашата виртуална галерия позволява интерактивни обиколки и осигурява достъп до колекция от произведения на изкуството, които вдъхновяват, провокират мисли и доставят естетическо удоволствие.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Покана за света на изкуството

Каним всеки, който би искал да изпита необикновени артистични преживявания, да посети художествената галерия Laabs в Еберсвалде. Независимо дали търсите вдъхновение, искате да се полюбувате на красотата на изкуството или се интересувате от най-новите тенденции в света на изкуството, Laabs Art Gallery е мястото, което ще отговори на вашите очаквания. Присъединете се към нашата общност от любители на изкуството и оставете Laabs Art Gallery да бъде вашият водач през очарователния свят на съвременното изкуство.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen