Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Конкуренция

🏆 СЪСТЕЗАНИЯ

Любезно ви информираме, че скоро ще публикуваме на тази страница информация за предстоящото състезание Plastics and Art, организирано от международните изложения PLASTPOL в Киелце, Полша, в сътрудничество с Laabs Art Gallery.

Състезанието се провежда по време на годишния панаир, който през 2023 г. беше посетен от 15 000 посетители от различни части на света. Панаирите PLASTPOL са най-големият изложбен център в Източна Европа.

Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) ще бъде координатор на тази изложба. По време на събитието ще бъдат представени творби на художници, свързани с пластмасовата индустрия, включително поредица от творби на Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) , инженер Адам Лаабс и скулптури от Том Диерик.

Каним ви да посещавате нашата страница редовно, за да сте в течение с най-новата информация за предстоящите конкурси по рисуване, които се организират.