Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

За нас - Галерия за изкуства Laabs

Добре дошли в Laabs Art Gallery, вашият онлайн магазин за ексклузивно изкуство за стени. Ние сме специализирани в ръчно рисувани маслени и акварелни картини, висококачествени щампи върху платно и ексклузивни произведения на изкуството, които са луксозно допълнение към вашия дом или офис.

Laabs Art Gallery

Нашите продукти в професионални помещения

Нашите произведения на изкуството вече украсяват много офиси на изпълнителни директори, защото мениджърите, които ценят най-високото качество, избират нашите продукти, за да разкрасят работната си среда. Нашите изображения се вписват перфектно във всяка професионална среда, било то хотел, ресторант, лекарски кабинет, адвокатска кантора или корпоративен офис.

Качество, лукс и удовлетвореност на клиента

Качеството на нашите произведения на изкуството е наш основен приоритет. Всеки от нашите продукти е създаден с най-голяма грижа и прецизност, за да ви даде уникално и луксозно арт изживяване. Вашето удовлетворение е наш основен приоритет и ние се стремим да представим предложение, което е едновременно вдъхновяващо и емоционално докосващо.

Комплекти за хармонична обстановка

Можете също така да закупите много от нашите произведения на изкуството в внимателно съставени комплекти, които са хармонично съгласувани помежду си. Тези комплекти са не само отличен начин за проектиране на стаи в сплотен стил, но също така предлагат изключителна стойност за парите. Открийте нашите комплекти и вижте сами колко добре се хармонизират отделните произведения помежду си. Перфектен за всеки, който цени хармоничната цялостна картина и същевременно иска да спести пари.

Проблем с авторските права и обществено достояние

Ние приемаме авторските права много сериозно и зачитаме творческите права на творците. Ето защо в Галерия за изкуства Laabs предлагаме само произведения на изкуството, които вече са в обществената зона. Модерните произведения на изкуството са наши собствени творения или лицензирани репродукции от художници, с които работим директно и от които сме получили разрешение за репродукции.

Вашият партньор за индивидуален интериорен дизайн

Като страстни художници, графици и дизайнери, ние сме не само вашето първо пристанище за изящно изкуство, но и експерти в модерния интериорен дизайн. Нека работим заедно, за да създадем пространства, които са не само естетически приятни, но и израз на вашата личност.

Фирмена история и специализация

Нашата компания първоначално стартира като компания, специализирана в арт терапия. Арт терапията е форма на психотерапия, която използва творческия процес на създаване на изкуство за насърчаване на физическо, психическо и емоционално благополучие. Нашите изображения първоначално са предназначени да включват както терапевти, така и пациенти в лечебния и възстановителния процес. Те са предназначени да осигурят емоционално облекчение и да предоставят терапевтични прозрения.

С течение на времето осъзнахме, че нашата експертиза в областта на изкуството и положителното въздействие на изображенията върху човешкия дух може да има по-широко приложение. Ето защо решихме да разширим нашата дейност и да създадем Галерия за изкуства Laabs . Тук вече предлагаме разнообразна гама от произведения на изкуството, от ръчно рисувани с маслени бои и акварели до висококачествени художествени отпечатъци и изключителни графики. Нашата оферта е насочена както към физически лица, така и към компании и институции, които искат да разкрасят своите пространства с висококачествено изкуство.

Горещо ви каним да откриете нашата разнообразна колекция и да се вдъхновите от красотата и многообразието на изкуството. Без значение дали искате да разкрасите своя дом, практика или офис, вие ще намерите перфектното произведение на изкуството в Галерия за изкуства Laabs . Добре дошли!

Youtube Video Laabs Art Gallery

 Вижте видеоклип в YouTube - Laabs Art Gallery -> 

https://www.youtube.com/watch?v=79EJsQe4IDo