Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Сътрудничество с Laabs Art Gallery

Сътрудничество с Laabs Art Gallery

🖼️ Целеви партньорства за устойчиво придобиване на изкуство

В Laabs Art Gallery се стремим към дългосрочни и ползотворни партньорства с компании и организации, които имат око за качеството и естетиката. Нашата цел е да изградим трайни отношения с партньори, които се интересуват от придобиване на множество произведения на изкуството едновременно или редовно разширяване на техните колекции.

🏢 Вашият партньор за ексклузивни колекции на изкуството

Нашият опит се състои в предоставянето на изискана селекция от картини за различни бизнес среди. Гордеем се, че нашите произведения на изкуството красят стаите на реномирани адвокатски кантори, изпълнителни офиси, лекарски кабинети и частни клиники в Германия, Полша, Дубай, Швейцария и Монако. Нашата оферта е насочена към:

  • Адвокатски и нотариални кантори: Създайте атмосфера на професионализъм и елегантност.
  • Корпоративни офиси: Добавете нотка лукс и индивидуалност към вашите бизнес пространства.
  • Медицински съоръжения: Осигурете на пациентите и посетителите успокояваща и естетически приятна среда.
  • Частни колекционери и любители на изкуството: Разширете колекцията си с уникални и вдъхновяващи произведения.

👩‍💼 Арт решения по поръчка за вашия бизнес

Ние разбираме, че всяка бизнес връзка е уникална. Ето защо ние предлагаме гъвкави решения, съобразени с вашите специфични нужди. От избора на произведения на изкуството до обработката на покупката, ние сме до вас със съвети и подкрепа. Нашето предложение варира от еднократни събития до дългосрочни партньорства. Независимо дали имате нужда от уникален обект, който привлича вниманието за специално събитие, или искате да изградите постоянна, постоянно обновяваща се колекция от произведения на изкуството, ние имаме правилното решение за вас.

🎨 Наем на произведения на изкуството за събития, филми и телевизия

В допълнение към продажбите и дългосрочното сътрудничество, ние предлагаме и изключителна услуга за отдаване под наем на изкуство. Тази услуга е идеална за събития, филмови и телевизионни продукции, които търсят специално естетическо докосване. Отдаваме под наем както оригинални произведения, така и висококачествени репродукции, отпечатани върху първокласно италианско бельо, изработено от чист или смесен лен и памук.

🥂 Изключителни събития за вашите бизнес партньори

Специално за вас можем да организираме и събития - закрити събития за вашите бизнес партньори, където можете да проведете разговори в спокойна атмосфера с чаша шампанско и тиха музика. Имате възможност да поканите вашите добри клиенти или хора, с които бихте искали да започнете работа.

🔄 Гъвкави договори за абонамент и редовен обмен на произведения на изкуството

За бизнес партньори, които искат непрекъснато да се обграждат с изкуство, ние предлагаме гъвкави абонаментни договори. Перфектен за компании, които искат редовно да препроектират своите бизнес помещения.

👨‍🎨👩‍🎨 Сътрудничество с дизайнери: произведения на изкуството по поръчка според вашите спецификации

Радваме се да работим с дизайнери, които търсят произведения на изкуството по поръчка за своите проекти. В Laabs Art Gallery предлагаме възможност да поръчате произведение на изкуството, създадено специално за вашите нужди.

🖌️ Вашето виждане, нашият артистичен занаят

Ние сме готови да отговорим на вашите творчески нужди с майсторска прецизност и артистична чувствителност. Свържете се с нас, за да научите повече за нашите опции за персонализиран дизайн.

💬 Свържете се с нас за личен съвет

Искате ли да научите повече за нашите възможности за сътрудничество? Свържете се с нас за личен съвет. Очакваме с нетърпение да ви опознаем и заедно да подготвим впечатляваща колекция от произведения на изкуството за вашето пространство.

Очакваме ви с нетърпение и ви уверяваме, че това ще бъде едно незабравимо изживяване в света на изкуството.

Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и инж. Адам Лаабс

Художествена галерия Laabs

+49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)

Художествена галерия Laabs: Където изкуството среща бизнеса. 

  • Допълнителна информация за нашите оферти за дизайнери и разработчици може да намерите тук ->
  • За адвокатски кантори и други представителства, щракнете тук за повече информация ->
  • Научете повече за нашите оферти за компании и обществени институции тук ->