Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Изложба в Киелце 21-24 май 2024 г

Уважаеми любители на изкуството,

Каним ви на уникалната изложба „Пластика и изкуство“ на Plastpol 2024 в Киелце!
21.-24. Май 2024 г., Messezentrum Kielce, Zakładowa 1, щанд 130, Halle A

Изложените творби включват наградени произведения на Магдалена Лаабс като „Тайнствена красота с корона от пера“ и „ Моят ангел“ , които привличат вниманието поради своята уникалност и дълбочина. Картината „Тайнствена красота с корона от пера“ спечели Artista d'Europa 2023 и беше изложена в галерия Antonio Battaglia в Милано, докато „Моят ангел“ получи признание и беше представена в галерия Thuillier в Париж. Адам Лаабс ще представи творбите си „ Духът на скоростта” и „Силата на бика в сянката на скоростта” , получили международно признание. „Духът на скоростта“ спечели Artista d'Europa 2023 и беше изложен в Милано, докато „Силата на бика в сянката на скоростта“ беше награден в Top Selection Paris 2024 и беше представен в галерия Thuillier в Париж. Изложена е и картината „Пратеник на щастието“, една от най-новите творби на Магдалена Лаабс , за която се твърди, че носи късмет в личния и бизнес живот и е показвана и на европейски изложби.

 

Изложбата е организирана от Художествената галерия Laabs в сътрудничество с изложбения център Киелце. Горди сме да представим над 70 изключителни маслени картини от семейство Лаабс > за да можем да представим това, което ще бъде изложено на нашия щанд. Подготвили сме за вас не само впечатляващи маслени картини в големи формати от 160 х 160 см, но и изненадващи скулптури на Том Диерик от BEGRA, които съчетават модерни технологии с традиционни занаяти.

В допълнение, нашият щанд ще бъде място, където можете да видите творбите на други изключителни художници, които си сътрудничат с Laabs Art Gallery. Сред тях са Анна Беата Каниечка, Беата Филек, Йоланта Курзела и Клер Дюбоа, които представят красиви творби, които вълнуват сърцата и емоциите на зрителите.

Среща с артистите
Възползвайте се от възможността да се срещнете лично с нас по време на събитието. Вълнуваме се да разговаряме с вас за изкуството, нашите вдъхновения и творческия процес.

  

Присъединете се към нас, за да празнуваме заедно изкуството и иновациите!
Очакваме с нетърпение срещата ви в Киелце!

Очакваме с нетърпение да ви запознаем с нашите най-нови произведения - създадени от Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) , инж. Адам Лаабс , Виктория Лаабс и Александра Лаабс .

 

кои сме ние
Ние сме семейство художници от района на Берлин и говорим полски, немски и английски. Обичаме да споделяме нашите творчески мисли и процеси и очакваме оживен обмен с вас.

  

  

-> Покана като PDF файл

Частни изложби

Също така ви информираме, че организираме частни изложби и сме готови да организираме специална, затворена изложба за вашите клиенти. Това е уникален начин за отбелязване на важни бизнес или лични събития. (прочетете повече ->)

Налични оригинали и репродукции – изкуство за ценители

По време на изложбата ще имате възможност да закупите избрани творби, както под формата на оригинали, рисувани с маслени бои, така и като висококачествени репродукции, отпечатани върху първокласни платна. Препоръчваме ви да резервирате тези изключителни произведения на изкуството преди събитието, за да сте сигурни, че можете да закупите любимите си творби. (прочетете повече ->)

Наградени произведения на изкуството от Милано

Това е и уникална възможност да видите творби, наградени на конкурс за изкуство в Милано през декември 2023 г. Тези специални произведения впоследствие бяха изложени в престижната галерия Antonio Battaglia в Милано през януари 2024 г. Каним ви да се запознаете с тези уникални творби, получили международно признание. Прочетете повече ->

Абонирайте се за нашия бюлетин

За да бъдете в крак с предстоящите събития, откривания и ексклузивни срещи, ви каним да се абонирате за нашия бюлетин. Присъединете се към нашата динамично развиваща се арт общност и черпете вдъхновение от всяка среща.

Поръчайте вашия безплатен PDF каталог

Интересувате ли се от нашата колекция от маслени бои и графики? С нашия PDF каталог имате възможност да откриете цялата ни гама от комфорта на собствения си дом. Поръчайте PDF каталог на електронни книги ->