Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Новини

🌟 ОБЛАСТ ЗА НОВИНИ: Актуални художествени изложби и събития 🌟

Добре дошли в нашата страница с новини, вашето място за информация за изложби и откривания. В момента ви каним да посетите нашата страница с преглед, където ще намерите всичко, което търсите.

🇮🇹🖼️ Художествена изложба в Милано, Италия (18-28 януари 2024 г.), галерия Antonio Battaglia

Като победители в „Европейска награда за артисти“ и участници в конкурса „ Топ селекция 2023“ , ние, Магдалена Лаабс и Адам Лаабс , сърдечно ви каним на нашата изложба в галерия Антонио Баталия в Милано. Това ще се случи от 18 до 28 януари 2024 г. Очакваме с нетърпение вашето посещение на 19 и 20 януари, за да можем да се срещнем лично с вас. Ще бъдат представени нашите творби „Мистериозна красота с корона от пера“ и „Духът на скоростта“, както и други произведения, избрани за „Топ селекция Милано 2023“. Допълнителна информация и представяне на печелившите творби можете да намерите на уебсайта на галерия Pitturiamo.

С особено нетърпение очакваме вашето посещение на19. и 20 януариза да можем да се видим лично.

Вернисажът ще се състои на 18.01.2024г., до който имат достъп само хора с персонални покани. Молим гостите, които са получили персонална покана да се свържат с нас по телефона, ако имат въпроси.

Прочетете повече ->

🇩🇪🖼️  Художествена изложба в Eberswalde, Германия (01/26/2024-03/03/2024)

В Eberswalde представяме Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и Инж. Адам Лаабс , селекция от 60 наши творби. Изложбата се допълва от творбите на Анна Беата Каниецка (Австрия), Йоланта Курцела (Полша) и Клод Дюбоа (Франция/Гвиана). Прочетете повече ->

🏆🖼️  Арт изложба в сътрудничество с TOP WOMAN (06.03.2024 г.)

Очаквайте още едно вълнуващо събитие, на което ще представим произведенията на Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и Инж. Адам Лаабс присъства. Допълнителни подробности ще бъдат публикувани скоро.

🇫🇷🖼️  Художествена изложба в галерия в Париж, Франция (април 2024 г.)

През април ще има изложба с избрани картини на Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и Инж. Адам Лаабс вместо него. Допълнителна информация ще последва скоро.

🇵🇱🖼️  Търговски панаир Plastpol в Киелце, Полша (21-24 май 2024 г.)

Под надслов „Пластика и изкуство” представяме творбите на Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и Инж. Адам Лаабс също скулптурира от Том Диерик. Изложбата се организира от Търговския панаир в Киелце и Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) координира. Следват подробности.

🏆🖼️  ТОП ЖЕНА Гала 2024 (юни 2024)

Тази годишна гала демонстрира произведенията на Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и Инж. Адам Лаабс изложи. Повече информация ще бъде обявена скоро.

🎉 Информация за свободни места

Искаме да отбележим, че участие в нашите вернисажи е възможно само след предварителна лична покана. Тези изключителни събития предлагат уникална възможност да изживеете произведенията на изкуството в интимна обстановка и да обмените идеи директно с артистите. Ако проявявате интерес да присъствате на някое от нашите открития, моля свържете се с нас за повече информация и възможност за получаване на покана. Очакваме с нетърпение да приветстваме любителите на изкуството и колекционерите на тези специални поводи.

🌐 Посетете нашия раздел с новини

Каним ви да посетите нашия раздел с новини на нашия уебсайт, където ще намерите повече информация за това и други предстоящи събития. Ние редовно актуализираме тази страница с най-новата информация за нашите настоящи и бъдещи изложби.

💌 Абонирайте се за бюлетин

Също така се абонирайте за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация за изложби и откривания, организирани по целия свят, както и най-новите събития в художествената галерия Laabs.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получателите на нашия бюлетин получават не само информация за изложби и откривания, организирани по целия свят, но и за най-новите събития в художествената галерия Laabs. В нашата галерия вече има изложба, а от 1 февруари 2024 г. ще представим нова изложба, която показва нашия постоянен ангажимент да предлагаме все нови артистични изживявания.

Ние редовно актуализираме тази страница с най-новата информация за нашите текущи и предстоящи събития. При нас можете да разберете повече за вълнуващите художници и творби, представени в нашата галерия.

Вижте нашите „Нови издания“, за да сте в течение. Междувременно ви каним да разгледате нашата страница с преглед и настоящата ни изложба, за да откриете завладяващия свят на изкуството.

Нашата страница с общ преглед ви предлага изчерпателна представа за нашата разнообразна колекция от произведения на изкуството. Тук ще намерите богат избор от препоръчани произведения на изкуството от различни категории. Независимо дали става дума за съвременни шедьоври, абстрактни съкровища или класическо изкуство – ние ви представяме цялата ни гама на страницата ни с преглед.

Горещо ви каним да разгледате нашата страница с преглед и да откриете произведенията на изкуството, които предизвикват интереса ви. Ще останете изумени от разнообразието и красотата на произведенията, които предлагаме в нашата галерия.

За повече информация относно нашите изложби и събития, моля, посетете нашата главна страница или се свържете директно с нас. Благодарим ви за интереса към нашата галерия и очакваме с нетърпение да ви придружим във вашето пътешествие на откривателство в света на изкуството.

🙏 Благодаря за проявения интерес

Благодарим ви за проявения интерес към нашата галерия и се радваме да ви придружим във вашето пътешествие на откривателство в света на изкуството.