Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Бруна Роча - художник от Бразилия

Бруна Роча е универсален художник от Бразилия, който стана международно известен като модел и танцьор. През живота си тя е пътувала до много части на света и черпи вдъхновение от различни култури и опит. Нейната цел е да вдъхнови хората да търсят по-дълбок смисъл в живота.

След края на сценичната си кариера Бруна се посвещава на това да вдъхновява другите да се освободят от вината и срама чрез своето писане и рисуване. Изкуството се превръща във форма на терапия за нея. Първоначално тя рисува, за да се справи със собствената си болка и травма. Когато започна да публикува и продава творбите си, тя откри, че нейното изкуство помага не само на нея, но и на други.


В работата на Бруна можете да видите използването на различни техники, медии и емоции. Това отразява нейния уникален подход към изкуството, където тя се фокусира върху автентичността на емоциите и чувствата в даден момент. Бруна влага душата си в творбите си, което ги прави живи и вдъхновяващи.

Нейните техники на рисуване са резултат от години учене, особено в Бразилия, Хонконг и наскоро в Италия, където е посещавала уроци по изкуство. Тя предпочита акрила заради неговите живи цветове и изразителност, докато се обръща към маслото за по-драматични творби.

Бруна подчертава, че истинският дом е вътрешно място, а не физическо място, което може да бъде отнето от външни фактори. Тя вярва, че семейството са хората, които избираме, при условие че разбираме и приемаме споделените си роли на майки, бащи, синове и дъщери.

Бруна работи с художествената галерия Laabs. Нейните картини са налични за продажба и представляват уникално допълнение към нашата арт колекция.