Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Кино и телевизия

Кино и телевизия 🎬📺

Добре дошли в нашата категория „Филмо и телевизия“! При нас ще намерите уникални произведения на изкуството, базирани на класически филми, легендарни телевизионни предавания и известни личности от филмовата индустрия.

Важно: права на интелектуална собственост и лични права 🛡️

Отдаваме голямо значение на спазването на авторските и личните права. Ето защо ние предлагаме само произведения на изкуството в тази категория, които или са обществено достояние, или за които имаме съответните права.

Индивидуални продукции:
Ако желаете произведение на изкуството с подобие на жив човек, ние ще създадем това произведение на изкуството само веднъж и само за ваша лична употреба. Това уникално произведение няма да бъде възпроизвеждано и е само за ваше лично удоволствие.

Каним ви да разгледате нашата галерия и да намерите желания от вас мотив. Ако имате въпроси или специални изисквания, ще се радваме да ви помогнем. Пишете ни и ние ще реализираме вашите артистични виждания! 🎨