Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Художествена изложба 26.01.2024 г.-03.03.2024 г

Дами и господа

Преди нашето предстоящо откриване, което ще се състои в края на януари, бихме искали топло да ви приветстваме на следващата ни голяма художествена изложба /strong> покана. Тази изложба ще продължи от 26 януари до 3 март 2024 г. в Художествена галерия Laabs и обещава да бъде още един акцент в арт календара. 

Работно време на изложбата:

  • От понеделник до петък: 10:00 ч. - 15:30 ч
  • Събота: 11:00 - 17:00 ч
  • Неделя: 11:00 - 15:00 ч

Убедени сме, че откриването ще има голям успех и искаме да ви предложим още по-богата селекция от произведения на изкуството след това. Изложбата ще включва творби на Магдалена Лаабс , Адам Лаабс както и на други известни художници като Клер Дюбоа , Анна Каниечка и Йоланта Курзела .

Особености на изложбата:

  • Берлин и околностите: Любителите на изкуството от Берлин и околностите са специално поканени да изживеят това културно събитие в Еберсвалде.
  • Разнообразно предлагане на изкуство: Представени са широка гама от произведения на изкуството, от маслени картини до висококачествени репродукции.
  • Произведения на изкуството за покупка: Предлага се изключителна селекция от произведения на изкуството за продажба.

Допълнителни акценти:

  • Разговори с артистите: Възползвайте се от възможността да говорите с Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) , инж. Адам Лаабс и други художници, за да влязат в разговор.
  • Наградени произведения: Вижте също произведенията, които спечелиха награди на конкурс за изкуства в Милано през декември 2023 г.
  • Частни изложби: Научете за възможността за организиране на специални събития за вашите клиенти или частни партита.

Частни изложби

Също така ви информираме, че организираме частни изложби и сме готови да организираме специална, затворена изложба за вашите клиенти. Това е уникален начин за отбелязване на важни бизнес или лични събития. (прочетете повече ->)

Контакт и резервации: За допълнителна информация и резервации, моля свържете се с нас на +49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp).

Очакваме с нетърпение да ви приветстваме както на откриването, така и на последващата изложба и сме убедени, че и двете събития ще предложат незабравими преживявания в света на изкуството.

С Най-Добри Пожелания,

Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и инж. Адам Лаабс

Художествена галерия Laabs

  

 

Налични оригинали и репродукции – изкуство за ценители

По време на изложбата ще имате възможност да закупите избрани творби, както под формата на оригинали, рисувани с маслени бои, така и като висококачествени репродукции, отпечатани върху първокласни платна. Препоръчваме ви да резервирате тези изключителни произведения на изкуството преди събитието, за да сте сигурни, че можете да закупите любимите си творби. (прочетете повече ->)

Наградени произведения на изкуството от Милано

Това е и уникална възможност да видите две творби, наградени на конкурс за изкуство в Милано през декември 2023 г. След това тези специални творби се излагат в прочутата художествена галерия Антонио Баталия в Милано. Каним ви да се запознаете с тези уникални творби, получили международно признание. (прочетете повече ->)

Абонирайте се за нашия бюлетин

За да бъдете в крак с предстоящите събития, откривания и ексклузивни срещи, ви каним да се абонирате за нашия бюлетин. Присъединете се към нашата динамично развиваща се арт общност и черпете вдъхновение от всяка среща.

Поръчайте вашия безплатен PDF каталог

Интересувате ли се от нашата колекция от маслени бои и графики? С нашия PDF каталог имате възможност да откриете цялата ни гама от комфорта на собствения си дом.