Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Художествени изложби

Да отидем в Милано на 19 януари. или се срещнете на 20 януари 2024 г.

Горещо ви каним на нашата художествена изложба в Милано, която ще се проведе от 18 до 28 януари 2024 г. Ние, Магдалена и Адам Лаабс , носители на „Европейска награда за артисти“ и участници в конкурса „Top Selection Milano 2023“ , очакваме с нетърпение вашето посещение на 19 и 20 януари в галерия Antonio Battaglia. Нашите творби „ Мистериозна красота с корона от пера“ и „Духът на скоростта“, както и други произведения, избрани за „Топ селекция Милано 2023“, ще бъдат представени по време на тази изложба. Ако искате да се срещнете лично с нас, не се колебайте да се свържете с нас чрез WhatsApp или имейл.

Mob/WhatsApp: +49 151 457 67 422 ( Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) )

Пишете ми в WhatsApp, това е най-лесният начин да се срещнем в Милано.

Адрес на галерията: Via Ciovasso 5 – 20121 Милано. www.galleriaantoniobattaglia.com 

Галерия Antonio Battaglia се намира в престижен район на Милано. Това специално местоположение е известно с местоположението на най-важните галерии в града и осигурява перфектен фон за нашето артистично представяне. Каним всички да изпитат тази уникална атмосфера, където изкуството среща историята и културата в един от най-важните градове в Европа.

Нашите печеливши произведения:

„Духът на скоростта“ от инж. Адам Лаабс и

„Мистериозна красота с корона от пера“ от Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) .

Близо 600 творби бяха включени във втория кръг на конкурса. Това включва и творби на дъщерите ми Виктория (19 години) и Александра Лаабс (7 години). Можете да разгледате работата на Виктория и Александра в художествената галерия Laabs в Германия, близо до Берлин.

 

През февруари ви каним на нашата изложба, където ще бъдат изложени, наред с други, творби на Магдалена Лаабс , Адам Лаабс , Виктория Лаабс , Александра Лаабс , както и Анна Каниека, Клер Дюбоа, Йоланта Курзела.

Тук можете да видите всички 15 печеливши творби от конкурса в Милано. Бихме искали да благодарим на всички наши колеги, които като нас бяха победители в конкурса за конкурса и се надяваме да се срещнем на следващи изложби.

https://www.pitturiamo.gallery/pae23-battaglia