Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

Арт под наем - Художествена галерия Laabs

Арт под наем - Художествена галерия Laabs

Вашето гъвкаво решение за произведения на изкуството във всяка среда

🌟 Уникално изкуство за всеки повод

В художествената галерия Laabs разбираме, че изкуството оживява пространствата. Нашата услуга за отдаване под наем на изкуство ви предлага гъвкавостта да се насладите на изключителни произведения на изкуството за всеки повод. Независимо дали става въпрос за еднократно събитие, дългосрочна изложба или ротационен абонамент за изкуство, ние предлагаме персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди.

Еднократни събития

 • За специални поводи: Идеален за корпоративни събития, гала вечери, сватби или други специални събития.
 • Краткосрочен интериорен дизайн: Добавете елегантност и ексклузивност към вашето събитие с избрани произведения на изкуството.

Дългосрочен наем

 • Оживете вашите бизнес пространства: Идеален за офиси, хотели, ресторанти или медицински заведения, които искат да озарят своите пространства с изкуство.
 • Редовна смяна: Предлагаме възможност за редовна смяна на произведенията на изкуството, за да поддържате стаите си свежи и вдъхновяващи.

Абонаментно обслужване

 • Непрекъснато променящи се произведения на изкуството: Идеален за динамични компании, които искат редовно да съживяват заобикалящата ги среда.
 • Гъвкавост и разнообразие: Изберете от широка гама произведения на изкуството и ги разменяйте според графика си.

🎨 Изкуство, което идва при вас

Нашият екип ще ви помогне да изберете идеалното произведение на изкуството за вашите нужди. Ние предлагаме:

 • Личен съвет: опитен екип, който ще ви помогне да намерите идеалното произведение на изкуството за вашето пространство и повод.
 • Доставка и монтаж: Безпроблемно обслужване от избора на произведения на изкуството до монтажа.

🌟 Описание на всяко произведение на изкуството

Всяко произведение на изкуството има своя собствена история и смисъл, които си заслужава да бъдат споделени. Ето защо ние предоставяме елегантно и завладяващо описание за всяка картина, която наемате. Това позволява на нашите клиенти да заинтересуват своите гости и посетители, като разкажат за изкуството, което украсява техния офис или жилищно пространство. Нашите описания съдържат любопитство относно стиловете на рисуване, както и информация за най-важните и признати картини в света. По този начин изкуството се превръща не само в декоративен елемент, но и в източник на вдъхновение и знания, тема на разговор, която обогатява всяко интериорно пространство.

🤝 Отворени сме за сътрудничество

Отворени сме за сътрудничество с дизайнери, интериорни дизайнери и организатори на специални събития. За тях предлагаме специални отстъпки. Открийте предимствата на работата с Laabs Art Gallery, за да обогатите вашите проекти с уникално изкуство.

📞 Свържете се с нас

Интересувате ли се от нашата услуга за отдаване под наем на изкуство? Свържете се с нас, за да разберете повече и да организираме лична консултация. Очакваме с нетърпение да работим с вас и да обогатим вашите пространства с нашето изкуство.

Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) и инж. Адам Лаабс

Художествена галерия Laabs

+49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)

Художествена галерия Laabs: Където изкуството среща бизнеса. 

 • Допълнителна информация за нашите оферти за дизайнери и разработчици може да намерите тук ->
 • За адвокатски кантори и други представителства, щракнете тук за повече информация ->
 • Научете повече за нашите оферти за компании и обществени институции тук ->