Добавете специален щрих към вашия дом или бизнес с уникално изкуство: открийте модерни оригинални маслени картини и висококачествени отпечатъци върху платно в нашата художествена галерия Laabs

El Papa Hemingway - художествена изложба Świnoujście, 4-31 май 2024 г.

Уважаеми любители на изкуството,
Ние, семейство Лаабс, бихме искали горещо да ви поканим на специално арт събитие, което ще се проведе тази събота, 4 май 2024 г., от 17:00 ч. в нашата галерия „El Papa Hemingway“ в Швиноуйшче . Очакваме с нетърпение да ви запознаем с нашите най-нови произведения - създадени от Д-р Магдалена Лаабс (Dr. Magdalena Laabs) , инж. Адам Лаабс , Виктория Лаабс и Александра Лаабс .

Среща с артистите
Възползвайте се от възможността да се срещнете лично с нас по време на събитието. Вълнуваме се да разговаряме с вас за изкуството, нашите вдъхновения и творческия процес.

Къде можете да ни намерите?
Кафе „Ел Папа Хемингуей“
Bohaterów Września 69, Świnoujście

указания:
Напуснете хотел Hilton и завийте надясно, насочвайки се на изток по улица Wojska Polskiego. Следвайте тази улица направо и пресечете пресечката с улица Монте Касино. Останете на Wojska Polskiego, докато стигнете до пресечката с улица Bohaterów Września. Там завийте наляво.

Нашият Wernisaż е отворен за всеки, който е запален по изкуството. Нямате нужда от покана, просто се почувствайте поканени да усетите изкуството на най-високо ниво. Изложбата ще остане отворена след откриването до края на месеца, като ви каним да се насладите на творбите през целия месец.

За галерия „El Papa Hemingway” Art Café
В галерията ще намерите и кафенето "El Papa Hemingway", управлявано от г-жа Elżbieta Jańczak. Кафенето работи всеки ден от 10:00 до 18:00 ч. и предлага вкусни домашни сладкиши на г-жа Елжбета, които идеално се вписват в артистичната атмосфера.
Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в това специално пространство, където изкуството среща местните деликатеси. Отбийте се, за да изпитате вдъхновяващо изкуство и вкусни вкусове.

кои сме ние
Ние сме семейство художници от района на Берлин и говорим полски, немски и английски. Обичаме да споделяме нашите творчески мисли и процеси и очакваме оживен обмен с вас.

-> Покана като PDF файл

Частни изложби

Също така ви информираме, че организираме частни изложби и сме готови да организираме специална, затворена изложба за вашите клиенти. Това е уникален начин за отбелязване на важни бизнес или лични събития. (прочетете повече ->)

Налични оригинали и репродукции – изкуство за ценители

По време на изложбата ще имате възможност да закупите избрани творби, както под формата на оригинали, рисувани с маслени бои, така и като висококачествени репродукции, отпечатани върху първокласни платна. Препоръчваме ви да резервирате тези изключителни произведения на изкуството преди събитието, за да сте сигурни, че можете да закупите любимите си творби. (прочетете повече ->)

Наградени произведения на изкуството от Милано

Това е и уникална възможност да видите творби, наградени на конкурс за изкуство в Милано през декември 2023 г. Тези специални творби впоследствие бяха изложени в престижната галерия Antonio Battaglia в Милано през януари 2024 г. Каним ви да се запознаете с тези уникални творби, получили международно признание. Прочетете повече ->

Абонирайте се за нашия бюлетин

За да бъдете в крак с предстоящите събития, откривания и ексклузивни срещи, ви каним да се абонирате за нашия бюлетин. Присъединете се към нашата динамично развиваща се арт общност и черпете вдъхновение от всяка среща.

Поръчайте вашия безплатен PDF каталог

Интересувате ли се от нашата колекция от маслени бои и графики? С нашия PDF каталог имате възможност да откриете цялата ни гама от комфорта на собствения си дом. Поръчайте PDF каталог на електронни книги ->