Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Brandenburger Bal 2024

Wij willen alle gasten van het Brandenburg Bal 2024 bedanken voor hun interesse in de Laabs Kunstgalerij . Bezoek ons in Eberswalde bij Berlijn om onze collectie hedendaagse kunst en olieverfschilderijen persoonlijk te ervaren. Meer informatie vindt u op ons WhatsApp-kanaal

We hebben een speciale aanbieding voorbereid voor alle gasten van het Brandenburg Bal 2024: een voucher met 30% korting op de aankoop van een olieverfschilderij of reproductie van onze werken.
We bieden ook beperkte reproductie-edities aan voor elk origineel olieverfschilderij, die slechts in 50 exemplaren verkrijgbaar zijn. Verdere details vindt u op onze website.

In onze Laabs Kunstgalerij worden werken van de volgende schilders tentoongesteld:
We willen graag iedereen bedanken die we hebben ontmoet op het Brandenburger Bal 2022 en kijken ernaar uit u te ontmoeten op het Bal 2024. We nodigen u uit in onze galerij om onze dagelijkse creaties in een aangename sfeer te bekijken. Kun je niet komen? Bezoek onze virtuele galerij. Schrijf ons en wij sturen u de link. We zijn bezig met het finaliseren van onze virtuele galerij.

We runnen met succes een aantal bedrijven (Rolbatch www.rolbatch-laabs.de) en Guliwer Laabs www.guliwer.de, maar onze passie voor kunst is zo belangrijk voor ons dat we enige tijd geleden besloten om onze eigen galerie te openen waar we naast ons werk en het werk van onze kinderen, ook kunt u het werk van andere schilders bewonderen.

Laabs Art Gallery Dr. Magdalena Laabs, Adam Laabs Eberswalde bei Berlin

Download de uitnodiging als PDF-bestand ->

Laabs Art Gallery Eberswalde bei Berlin

Laabs Art Gallery Eberswalde bei Berlin

Laabs Art Gallery Eberswalde bei Berlin

 Bestel PDF-catalogus ->