Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Samenwerking met Laabs Art Gallery

Samenwerking met Laabs Art Gallery

🖼️ Gerichte partnerschappen voor duurzame kunstaankoop

Bij Laabs Art Gallery streven we naar langdurige en vruchtbare samenwerkingen met bedrijven en organisaties die oog hebben voor kwaliteit en esthetiek. Ons doel is om duurzame relaties op te bouwen met partners die geïnteresseerd zijn in het tegelijkertijd verwerven van meerdere kunstwerken of het regelmatig uitbreiden van hun collectie.

🏢 Uw partner voor exclusieve kunstcollecties

Onze expertise ligt in het leveren van een uitgelezen selectie schilderijen voor diverse zakelijke omgevingen. Wij zijn er trots op dat onze kunstwerken de kamers van gerenommeerde advocatenkantoren, directiekantoren, dokterspraktijken en privéklinieken in Duitsland, Polen, Dubai, Zwitserland en Monaco sieren. Ons aanbod is gericht op:

  • Advocaten- en notariskantoren: Creëer een sfeer van professionaliteit en elegantie.
  • Bedrijfskantoren: Voeg een vleugje luxe en individualiteit toe aan uw zakelijke ruimtes.
  • Medische faciliteiten: Bied patiënten en bezoekers een rustgevende en esthetisch aangename omgeving.
  • Privéverzamelaars en kunstliefhebbers: breid je collectie uit met unieke en inspirerende werken.

👩‍💼 Kunstoplossingen op maat voor uw bedrijf

Wij begrijpen dat elke zakelijke relatie uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat van uw specifieke behoeften. Vanaf de selectie van kunstwerken tot de afhandeling van de aankoop staan ​​wij u met raad en daad bij. Ons aanbod varieert van eenmalige evenementen tot langdurige samenwerkingen. Of u nu een unieke blikvanger nodig heeft voor een speciaal evenement of een permanente, voortdurend vernieuwende kunstcollectie wilt opbouwen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

🎨 Kunstverhuur voor evenementen, films en tv

Naast verkoop en langdurige samenwerkingen bieden wij ook een exclusieve kunstverhuurservice aan. Deze service is ideaal voor evenementen, film- en televisieproducties die op zoek zijn naar een bijzonder esthetisch tintje. Wij verhuren zowel originele werken als reproducties van hoge kwaliteit, gedrukt op premium Italiaans linnen van puur of gemengd linnen en katoen.

🥂 Exclusieve evenementen voor uw zakenpartners

Ook kunnen wij speciaal voor u evenementen organiseren: besloten evenementen voor uw zakenpartners, waar u in een ontspannen sfeer met een glas champagne en rustige muziek gesprekken kunt voeren. U heeft de mogelijkheid om uw goede klanten of mensen met wie u graag zou willen samenwerken, uit te nodigen.

🔄 Flexibele abonnementscontracten en regelmatige uitwisseling van kunstwerken

Voor zakenpartners die zich voortdurend met kunst willen omringen, bieden wij flexibele abonnementscontracten aan. Ideaal voor bedrijven die hun bedrijfspand regelmatig opnieuw willen inrichten.

👨‍🎨👩‍🎨 Samenwerking met ontwerpers: op maat gemaakte kunstwerken volgens uw specificaties

Wij werken graag samen met ontwerpers die op zoek zijn naar op maat gemaakte kunstwerken voor hun projecten. Bij Laabs Art Gallery bieden wij de mogelijkheid om een kunstwerk te bestellen dat speciaal voor u is gemaakt.

🖌️ Uw visie, ons artistieke ambacht

Wij staan ​​klaar om aan uw creatieve behoeften te voldoen met vakmanschap, precisie en artistieke gevoeligheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aangepaste ontwerpmogelijkheden.

💬 Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wilt u meer weten over onze samenwerkingsmogelijkheden? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. We kijken ernaar uit u te leren kennen en samen een indrukwekkende kunstcollectie voor uw ruimte samen te stellen.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en verzekeren u dat dit een onvergetelijke ervaring in de kunstwereld zal worden.

Dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Laabs kunstgalerie

+49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)

Laabs Art Gallery: waar kunst zaken ontmoet. 

  • Meer informatie over onze aanbiedingen voor ontwerpers en ontwikkelaars vind je hier ->
  • Voor advocatenkantoren en andere vertegenwoordigingskantoren, klik hier voor meer informatie ->
  • Lees hier meer over ons aanbod voor bedrijven en openbare instellingen ->