Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Laabs Art Gallery in Eberswalde: een plek die je moet bezoeken, of je nu in Berlijn bent of waar dan ook ter wereld!

Op zoek naar artistieke inspiratie die niet alleen de grenzen van Berlijn overschrijdt, maar zich ook uitstrekt tot Duitsland en de hele wereld, presenteert de Laabs Art Gallery in Eberswalde zichzelf als een ruimte waarin kunst zowel moderniteit als traditie combineert. Of u nu een kunstkenner, een verzamelaar van kunstwerken of gewoon een gepassioneerde cultuur- en kunstliefhebber bent, Laabs Art Gallery is de perfecte plek voor u.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Familie-erfgoed en hedendaagse kunst

De Laabs Art Gallery is meer dan alleen een kunstgalerie; het is een ruimte gebaseerd op de familietradities en passie voor kunst gecultiveerd door de familie Laabs uit Duitsland. Dr. Magdalena Laabs , Ing. Adam Laabs en hun dochters Victoria en Alexandra Laabs creëren en presenteren hun unieke werken in de galerie. Deze werken zijn buitengewoon en brengen een frisse wind in de wereld van de hedendaagse kunst door het denken en de dialoog te stimuleren. De olieverfschilderijen van de familie Laabs worden tentoongesteld in Milaan, Parijs, Berlijn, Londen en Warschau en maken ook deel uit van privécollecties over de hele wereld, waaronder Zwitserland, Monaco, de Verenigde Arabische Emiraten, Duitsland en Polen.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Ontmoetingspunt voor kunstenaars van over de hele wereld

De Laabs Art Gallery is niet alleen een oase voor de familie Laabs. Het is ook een plek waar andere getalenteerde kunstenaars hun werk presenteren, zoals Jolanta Kurzela uit Polen, Clasire Dubois uit Frankrijk/Frans-Guyana, Anna Beata Kaniecka uit Oostenrijk, Bruna Rocha uit Brazilië en Beata Filek eveneens uit Polen. Dit maakt de Laabs Art Gallery een plek waar verschillende stijlen, technieken en artistieke visies elkaar kruisen, waardoor een fascinerende caleidoscoop van kunst ontstaat.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Gemakkelijke toegang vanuit Berlijn en daarbuiten

Voor degenen in Berlijn is reizen naar de Laabs Art Gallery in Eberswalde vrij eenvoudig. Slechts 30-40 minuten met de auto scheidt u van deze buitengewone plek waar u zich kunt onderdompelen in de wereld van de kunst. Er is ook een handig alternatief: de stadstrein, waarmee u in slechts 27 minuten in Eberswalde bent. Na aankomst zijn een paar minuten met de taxi voldoende om de poorten van de Laabs Art Gallery te bereiken. Waar u ook vandaan komt, de Laabs Art Gallery is open en staat klaar om u met open armen te ontvangen en u bijzondere kunstwerken te presenteren.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Virtuele ruimte voor kunstliefhebbers

Voor degenen die de Laabs Art Gallery niet persoonlijk kunnen bezoeken, hebben we ook een virtuele ruimte gecreëerd waar je kunst uit alle hoeken van de wereld kunt ervaren en bewonderen. Onze virtuele galerij maakt interactieve rondleidingen mogelijk en biedt toegang tot een verzameling kunstwerken die inspireren, tot nadenken stemmen en esthetisch plezier bieden.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen

Uitnodiging voor de wereld van de kunst

Iedereen die buitengewone artistieke ervaringen wil beleven, nodigen wij uit om de Laabs Art Gallery in Eberswalde te bezoeken. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, de schoonheid van kunst wilt bewonderen of geïnteresseerd bent in de laatste trends in de kunstwereld, Laabs Art Gallery is de plek die aan uw verwachtingen zal voldoen. Sluit u aan bij onze gemeenschap van kunstliefhebbers en laat Laabs Art Gallery uw gids zijn door de fascinerende wereld van de hedendaagse kunst.

Laabs Art Gallery Berlin Veranstalltungen - Kunstausstellungen