Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Concurrentie

🏆WEDSTRIJDEN

Wij informeren u vriendelijk dat we binnenkort op deze pagina informatie zullen publiceren over de komende Plastics and Art Competition, georganiseerd door de Internationale PLASTPOL-beurzen in Kielce, Polen, in samenwerking met Laabs Art Gallery.

De wedstrijd vindt plaats tijdens de jaarbeurs, die in 2023 door 15.000 bezoekers uit verschillende delen van de wereld werd bezocht. De PLASTPOL-beurzen zijn het grootste expositiecentrum van Oost-Europa.

Dr. Magdalena Laabs zal de coördinator van deze tentoonstelling zijn. Tijdens het evenement worden werken gepresenteerd van kunstenaars geassocieerd met de kunststofindustrie, waaronder een serie werken van Dr. Magdalena Laabs , ingenieur Adam Laabs en sculpturen van Tom Dierick.

Wij nodigen u uit om onze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over de komende schilderwedstrijden die worden georganiseerd.