Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Ontdek kunst tijdens de Top Woman Experience 2024

Laabs Art Gallery kondigt met genoegen haar deelname aan de Top Woman Experience 2024 in Warschau aan. Als gasten van dit inspirerende evenement presenteren wij een selectie van 26 unieke schilderijen uit onze collectie. Deze bijzondere tentoonstelling biedt de perfecte gelegenheid om kunstwerken te bewonderen die de verbeelding inspireren, verrijken en prikkelen.

Laabs Art Gallery

Onze foto's bij de Top Woman Experience

Tijdens de Top Woman Experience krijgen deelnemers de kans om live te ervaren hoe kunst elke omgeving kan verrijken - van commerciële ruimtes tot privé-interieurs. Elk beeld dat we presenteren is zorgvuldig geselecteerd om de diversiteit aan stijlen, thema’s en emoties die kunst kan oproepen te laten zien.

Bezoek onze galerie in Duitsland
Voor wie op zoek is naar meer inspiratie en onze complete collectie wil ontdekken, nodigen wij u van harte uit om onze permanente tentoonstelling in Duitsland te bezoeken. Daar vindt u ons hele assortiment werken - van klassieke kunst tot moderne interpretaties.

Laabs Art Gallery

Top Woman Experience 2024 is niet alleen een zakelijk evenement, maar ook een platform om het talent, de creativiteit en de invloed van vrouwen in verschillende gebieden – inclusief kunst – om te vieren. Als Laabs Art Gallery zijn we er trots op deel uit te maken van dit initiatief door kunst te presenteren die het denken en de dialoog stimuleert.

Wees erbij!

We moedigen alle deelnemers aan Top Woman Experience 2024 aan om tijdens het evenement onze tentoonstelling te bezoeken en te ervaren hoe kunst perspectieven kan veranderen en harten kan openen. Het is ook een geweldige kans om te praten over de mogelijkheden voor verdere samenwerking en hoe onze werken uw woon- en bedrijfsruimtes kunnen verrijken.

Voor meer informatie over onze galerie en beschikbare werken kunt u contact met ons opnemen:
📞 +49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp)


Locatie:

ARCHE HOTEL KRAKOWSKA

AL. KRAKOWSKA 237

02-180 WARSCHAU

Arche Hotel Warschau - Top Woman Experience 2024

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Top Woman Experience 2024 en in onze galerie in Duitsland. Laten we samen ontdekken hoe kunst ons leven en onze omgeving kan verrijken.