Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Nieuws

🌟 NIEUWSRUIMTE: Actuele kunsttentoonstellingen en evenementen 🌟

Welkom op onze nieuwspagina, uw plek voor informatie over tentoonstellingen en openingen. Momenteel nodigen wij u uit om onze overzichtspagina te bezoeken waar u alles vindt wat u zoekt.

🇮🇹🖼️ Kunsttentoonstelling in Milaan, Italië (18-28 januari 2024), Antonio Battaglia Gallery

Als winnaars van de "European Artist Award" en deelnemers aan de wedstrijd " Top Selection 2023" , nodigen wij, Magdalena Laabs en Adam Laabs , u van harte uit voor onze tentoonstelling in de Antonio Battaglia Gallery in Milaan. Dit vindt plaats van 18 tot 28 januari 2024. Wij kijken bijzonder uit naar uw bezoek op 19 en 20 januari, zodat wij u persoonlijk kunnen ontmoeten. Onze werken “Mysterious Beauty with Feather Crown” en “Spirit of Speed” zullen worden gepresenteerd, evenals andere werken die zijn geselecteerd voor de “Top Selection Milano 2023”. Meer informatie en een presentatie van de winnende werken zijn te vinden op de website van Pitturiamo Gallery.

Wij verheugen ons vooral op uw bezoek op19. en 20 januari, zodat we je persoonlijk kunnen ontmoeten.

De vernissage vindt plaats op 18 januari 2024, waartoe alleen mensen met persoonlijke uitnodigingen toegang hebben. Gasten die een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, vragen wij om telefonisch contact met ons op te nemen als zij vragen hebben.

Lees meer ->

🇩🇪🖼️  Kunsttentoonstelling in Eberswalde, Duitsland (26/01/2024-03/03/2024)

In Eberswalde presenteren wij Dr. Magdalena Laabs en Inż. Adam Laabs , een selectie van 60 van onze werken. De tentoonstelling wordt aangevuld met het werk van Anna Beata Kaniecka (Oostenrijk), Jolanta Kurzela (Polen) en Claude Dubois (Frankrijk/Guyana). Lees meer ->

🏆🖼️  Kunsttentoonstelling in samenwerking met TOP WOMAN (03/06/2024)

Kijk uit naar weer een spannend evenement waar we het werk van Dr. Magdalena Laabs en Inż. Adam Laabs aanwezig. Verdere details zullen binnenkort worden vrijgegeven.

🇫🇷🖼️  Kunsttentoonstelling in een galerij in Parijs, Frankrijk (april 2024)

In april is er een tentoonstelling met geselecteerde foto's van Dr. Magdalena Laabs en Inż. Adam Laabs in plaats daarvan. Verdere informatie volgt binnenkort.

🇵🇱🖼️  Plastpol-beurs in Kielce, Polen (21-24 mei 2024)

Onder de titel “Plastics and Art” presenteren wij de werken van Dr. Magdalena Laabs en Inż. Adam Laabs maakt ook sculpturen van Tom Dierick. De tentoonstelling wordt georganiseerd door de Kielce Trade Fair en Dr. Magdalena Laabs coördineerde. Details volgen.

🏆🖼️  TOPVROUWENgala 2024 (juni 2024)

Dit jaarlijkse gala toont het werk van Dr. Magdalena Laabs en Inż. Adam Laabs exposeerde. Meer informatie zal binnenkort bekend worden gemaakt.

🎉 Informatie over openingen

Wij willen u erop wijzen dat deelname aan onze vernissages alleen mogelijk is na voorafgaande persoonlijke uitnodiging. Deze exclusieve evenementen bieden een unieke kans om de kunstwerken in een intieme setting te ervaren en rechtstreeks met de kunstenaars van gedachten te wisselen. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van een van onze openingen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheid om een ​​uitnodiging te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om kunstliefhebbers en verzamelaars te mogen verwelkomen bij deze bijzondere gelegenheden.

🌐 Bezoek onze nieuwssectie

Wij nodigen u uit om onze nieuwssectie van onze website te bezoeken, waar u meer informatie kunt vinden over deze en andere aankomende evenementen. Wij updaten deze pagina regelmatig met de laatste informatie over onze huidige en toekomstige tentoonstellingen.

💌 Abonneer je op de nieuwsbrief

Schrijf u ook in op onze nieuwsbrief en ontvang actuele informatie over tentoonstellingen en openingen die wereldwijd worden georganiseerd, evenals de nieuwste evenementen in de Laabs Art Gallery.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvangers van onze nieuwsbrief ontvangen niet alleen informatie over tentoonstellingen en openingen die wereldwijd worden georganiseerd, maar ook over de nieuwste evenementen in de Laabs Art Gallery. Er loopt al een tentoonstelling in onze galerie en vanaf 1 februari 2024 presenteren we een nieuwe tentoonstelling die onze voortdurende inzet laat zien om steeds nieuwe artistieke ervaringen aan te bieden.

We updaten deze pagina regelmatig met de laatste informatie over onze huidige en aankomende evenementen. Bij ons kunt u meer te weten komen over de spannende kunstenaars en werken die in onze galerij worden gepresenteerd.

Bekijk onze "Nieuwe releases" om op de hoogte te blijven. In de tussentijd nodigen wij u uit om onze overzichtspagina en onze huidige tentoonstelling te verkennen en de fascinerende wereld van de kunst te ontdekken.

Onze overzichtspagina biedt u een uitgebreid inzicht in onze gevarieerde kunstcollectie. Hier vindt u een ruime keuze aan aanbevolen kunstwerken uit verschillende categorieën. Of het nu gaat om hedendaagse meesterwerken, abstracte schatten of klassieke kunst – op onze overzichtspagina presenteren wij u ons gehele assortiment.

Wij nodigen u van harte uit om rond te kijken op onze overzichtspagina en de kunstwerken te ontdekken die uw interesse wekken. U zult versteld staan ​​van de verscheidenheid en schoonheid van de werken die wij in onze galerie aanbieden.

Voor meer informatie over onze beurzen en evenementen kunt u onze hoofdpagina bezoeken of direct contact met ons opnemen. Wij danken u voor uw interesse in onze galerie en we kijken ernaar uit u te vergezellen op uw ontdekkingsreis door de wereld van de kunst.

🙏 Bedankt voor je interesse

Wij danken u voor uw interesse in onze galerie en kijken ernaar uit u te vergezellen op uw ontdekkingsreis door de wereld van de kunst.