Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Kielce-tentoonstelling 21-24 mei 2024

Beste kunstliefhebbers,

Wij nodigen u uit voor de unieke tentoonstelling “Plastics and Art” op Plastpol 2024 in Kielce!
21.-24. Mei 2024, Messezentrum Kielce, Zakładowa 1, Stand 130, Halle A

Tot de tentoongestelde werken behoren onder meer bekroonde werken van Magdalena Laabs zoals “Mysterious Beauty with a Crown of Feathers” en “ My Angel” , die de aandacht trekken vanwege hun uniekheid en diepgang. Het schilderij “Mysterieuze schoonheid met een kroon van veren” won de Artista d'Europa 2023 en werd tentoongesteld in de Antonio Battaglia Gallery in Milaan, terwijl “My Angel” erkenning kreeg en werd gepresenteerd in de Thuillier Gallery in Parijs. Adam Laabs zal zijn werken “ Spirit of Speed” en “Strength of the Bull in the Shadow of Speed” presenteren, die internationale erkenning hebben gekregen. “Spirit of Speed” won de Artista d'Europa 2023 en werd tentoongesteld in Milaan, terwijl “Strength of the Bull in the Shadow of Speed” werd bekroond in de Top Selection Paris 2024 en gepresenteerd in de Thuillier Gallery in Parijs. Ook is het schilderij ‘Messenger of Happiness’ te zien, een van de nieuwste werken van Magdalena Laabs , dat geluk zou brengen in het privé- en zakenleven en ook op Europese tentoonstellingen te zien was.

 

De tentoonstelling wordt georganiseerd door de Laabs Art Gallery in samenwerking met het Kielce Exhibition Center. Met trots presenteren wij ruim 70 uitzonderlijke olieverfschilderijen van de familie Laabs > om te kunnen presenteren wat er op onze stand tentoongesteld zal worden. We hebben niet alleen indrukwekkende olieverfschilderijen in grote formaten van 160 x 160 cm voor u klaargemaakt, maar ook verrassende sculpturen van Tom Dierick van BEGRA, die moderne technologieën combineren met traditionele ambachten.

Daarnaast zal onze stand een plek zijn waar u de werken kunt zien van andere vooraanstaande kunstenaars die samenwerken met Laabs Art Gallery. Onder hen Anna Beata Kaniecka, Beata Filek, Jolanta Kurzela en Claire Dubois, die prachtige werken presenteren die de harten en emoties van de kijkers ontroeren.

Ontmoeting met de kunstenaars
Maak van de gelegenheid gebruik om ons persoonlijk te ontmoeten tijdens het evenement. We praten graag met je over kunst, onze inspiraties en het creatieve proces.

  

Kom met ons mee om samen kunst en innovatie te vieren!
We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Kielce!

We kijken ernaar uit u kennis te laten maken met onze nieuwste werken - gemaakt door Dr. Magdalena Laabs , Ing. Adam Laabs , Victoria Laabs en Alexandra Laabs .

 

wie we zijn
Wij zijn een kunstenaarsfamilie uit de regio Berlijn en spreken Pools, Duits en Engels. Wij delen graag onze creatieve gedachten en processen en kijken uit naar een levendige uitwisseling met u.

  

  

-> Uitnodiging als PDF-bestand

Privé tentoonstellingen

We informeren u ook dat we privétentoonstellingen organiseren en klaar zijn om een ​​speciale, gesloten tentoonstelling voor uw klanten te organiseren. Dit is een unieke manier om belangrijke zakelijke of persoonlijke evenementen te vieren. (lees meer ->)

Beschikbare originelen en reproducties – kunst voor kenners

Tijdens de tentoonstelling heeft u de mogelijkheid om geselecteerde werken aan te kopen, zowel in de vorm van originelen beschilderd met olieverf als als hoogwaardige reproducties gedrukt op eersteklas doeken. Wij raden u aan deze bijzondere kunstwerken vóór het evenement te reserveren, zodat u zeker weet dat u uw favoriete kunstwerken kunt aanschaffen. (lees meer ->)

Bekroonde kunstwerken uit Milaan

Dit is ook een unieke kans om werken te zien die worden uitgereikt tijdens een kunstwedstrijd in Milaan in december 2023. Deze bijzondere werken werden vervolgens in januari 2024 tentoongesteld in de prestigieuze Antonio Battaglia Gallery in Milaan. Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze unieke werken die internationale erkenning hebben gekregen. Lees meer ->

Abonneer op onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, openingen en exclusieve bijeenkomsten, nodigen wij u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Sluit u aan bij onze dynamisch groeiende kunstgemeenschap en haal inspiratie uit elke bijeenkomst.

Bestel uw gratis PDF-catalogus

Bent u geïnteresseerd in onze collectie olieverfschilderijen en grafiek? Met onze PDF-catalogus heeft u de mogelijkheid om ons volledige assortiment vanuit het comfort van uw eigen huis te ontdekken. Bestel PDF e-boekcatalogus ->