Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Over ons - Laabs Kunstgalerij

Welkom bij de Laabs Art Gallery, uw online winkel voor exclusieve kunst aan de muur. Wij zijn gespecialiseerd in handgeschilderde olie- en aquarelschilderijen, hoogwaardige canvaskunstafdrukken en exclusieve kunstwerken die een luxe toevoeging zijn aan uw huis of kantoor.

Laabs Art Gallery

Onze producten in professionele ruimtes

Onze kunstwerken sieren al talloze directiekantoren, omdat managers die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit onze producten kiezen om hun werkomgeving te verfraaien. Onze beelden passen perfect in elke professionele omgeving, of het nu een hotel, restaurant, dokterspraktijk, advocatenkantoor of bedrijfskantoor is.

Kwaliteit, luxe en klanttevredenheid

De kwaliteit van ons artwork is onze topprioriteit. Elk van onze producten is met de grootste zorg en precisie gemaakt om u een unieke en luxueuze kunstervaring te bieden. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we streven ernaar een aanbod te presenteren dat zowel inspirerend als emotioneel ontroerend is.

Sets voor een harmonieuze sfeer

Veel van onze kunstwerken kunt u ook kopen in zorgvuldig samengestelde sets die harmonieus op elkaar zijn afgestemd. Deze sets zijn niet alleen een uitstekende manier om kamers in een samenhangende stijl te ontwerpen, maar bieden ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek onze sets en ervaar zelf hoe goed de individuele werken met elkaar harmoniëren. Perfect voor iedereen die een harmonieus totaalbeeld op prijs stelt en tegelijkertijd geld wil besparen.

Auteursrechtkwestie en publiek domein

We nemen het auteursrecht zeer serieus en respecteren de creatieve rechten van artiesten. Daarom bieden wij bij Laabs Kunstgalerij alleen kunstwerken aan die zich al in de openbare ruimte bevinden. De moderne kunstwerken zijn onze eigen creaties of gelicentieerde reproducties van kunstenaars met wie wij rechtstreeks samenwerken en van wie wij toestemming hebben gekregen voor reproducties.

Uw partner voor individueel interieurdesign

Als gepassioneerde schilders, grafici en ontwerpers zijn wij niet alleen uw eerste aanspreekpunt voor prachtige kunst, maar ook experts in modern interieurontwerp. Laten we samenwerken om ruimtes te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een uitdrukking van uw persoonlijkheid.

Bedrijfsgeschiedenis en specialisatie

Ons bedrijf is oorspronkelijk begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in kunstzinnige therapie. Kunsttherapie is een vorm van psychotherapie die het creatieve proces van het maken van kunst gebruikt om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te bevorderen. Onze beelden zijn oorspronkelijk ontworpen om zowel therapeuten als patiënten te betrekken bij het genezings- en herstelproces. Ze zijn ontworpen om emotionele verlichting te bieden en therapeutische inzichten te bieden.

Na verloop van tijd beseften we dat onze expertise op het gebied van kunst en de positieve impact van beelden op de menselijke geest een bredere toepassing kon hebben. Daarom hebben we besloten onze activiteiten uit te breiden en de Laabs Kunstgalerij op te richten. Hier bieden we nu een divers aanbod aan kunstwerken aan, van handgeschilderde olie- en aquarelschilderijen tot hoogwaardige kunstafdrukken en exclusieve grafische afbeeldingen. Ons aanbod richt zich zowel op particulieren als op bedrijven en instellingen die hun ruimtes willen verfraaien met hoogwaardige kunst.

Wij nodigen u van harte uit om onze gevarieerde collectie te ontdekken en u te laten inspireren door de schoonheid en diversiteit van kunst. Of u nu uw huis, praktijk of kantoor wilt verfraaien, bij Laabs Kunstgalerij vindt u het perfecte kunstwerk. Welkom!

Youtube Video Laabs Art Gallery

 Zie YouTube-video - Laabs Art Gallery -> 

https://www.youtube.com/watch?v=79EJsQe4IDo