Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Bruna Rocha - kunstenaar uit Brazilië

Bruna Rocha is een veelzijdige kunstenaar uit Brazilië die internationaal bekend werd als model en danseres. In haar leven heeft ze naar vele delen van de wereld gereisd en haalt ze inspiratie uit verschillende culturen en ervaringen. Haar doel is om mensen te inspireren op zoek te gaan naar de diepere betekenis van het leven.

Nadat haar toneelcarrière was geëindigd, wijdde Bruna zich aan het inspireren van anderen om zichzelf te bevrijden van schuldgevoelens en schaamte door middel van haar schrijven en schilderen. Kunst werd voor haar een vorm van therapie. Aanvankelijk schilderde ze om met haar eigen pijn en trauma om te gaan. Toen ze haar werk begon te publiceren en verkopen, ontdekte ze dat haar kunst niet alleen haar, maar ook anderen hielp.


In het werk van Bruna zie je het gebruik van verschillende technieken, media en emoties. Dit weerspiegelt haar unieke benadering van kunst, waarbij ze zich richt op de authenticiteit van emoties en gevoelens op een bepaald moment. Bruna legt haar ziel in haar werken, waardoor ze levendig en inspirerend worden.

Haar schildertechnieken zijn het resultaat van jarenlang leren, vooral in Brazilië, Hong Kong en meest recentelijk in Italië, waar ze kunstlessen volgde. Ze geeft de voorkeur aan acryl vanwege de levendige kleuren en expressiviteit, terwijl ze voor meer dramatische werken olieverf gebruikt.

Bruna benadrukt dat een echte thuis een interne plek is en niet een fysieke locatie die door externe factoren kan worden weggenomen. Ze gelooft dat familie de mensen zijn die we kiezen, op voorwaarde dat we onze gedeelde rollen als moeders, vaders, zonen en dochters begrijpen en accepteren.

Bruna werkt samen met de Laabs Art Gallery. Haar schilderijen zijn te koop en vormen een unieke aanvulling op onze kunstcollectie.