Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Film en televisie

Film en televisie 🎬📺

Welkom in onze categorie 'Film en televisie'! Bij ons vind je unieke kunstwerken die gebaseerd zijn op klassieke films, legendarische televisieshows en bekende persoonlijkheden uit de filmindustrie.

Belangrijk: intellectuele eigendomsrechten en persoonlijke rechten 🛡️

Wij hechten veel belang aan de naleving van auteursrechten en persoonlijke rechten. Daarom bieden wij in deze categorie alleen kunstwerken aan die óf uit het publieke domein komen óf waarvan wij de juiste rechten hebben.

Individuele producties:
Wilt u een kunstwerk met de gelijkenis van een levend persoon, dan maken wij dit kunstwerk slechts eenmalig voor uw privégebruik. Dit unieke stuk wordt niet gereproduceerd en is uitsluitend voor uw persoonlijk plezier.

Wij nodigen u uit om door onze galerij te bladeren en het gewenste motief te vinden. Heeft u vragen of speciale wensen, dan helpen wij u graag verder. Schrijf ons en wij zullen uw artistieke visies implementeren! 🎨